Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά για τους Πετεινούς

Οι Πετεινοί τερμάτισαν στην 11η θέση του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας με σύνολο 25 βαθμούς.

Η ομάδα του Τάκη Βασιλοπούλου μπορεί να ξεκίνησε με ήττα εκτός έδρας από τη Δόξα Νιφορεΐκων με σκορ 1-0, αλλά οι επόμενες τέσσερις αγωνιστικές ήταν καλές.

Ακολούθησαν δύο “τρίποντα” και δύο ισοπαλίες, μια εκ των οποίων ήταν η νίκη της 2ης αγωνιστικής απέναντι στα Καμίνια με καθαρό σκορ 3-0, η οποία ήταν και η μεγαλύτερη σε έκταση στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά οι Πετεινοί μέτρησαν σύνολο σε 20 αγώνες 6 νίκες, 7 ισοπαλίες και 7 ήττες (33-33 γκολ).

Από τα χέρια του Τάκη Βασιλόπουλου έχουν πέρασει ουκ ολίγοι ποδοσφαιριστές που έκαναν το “βήμα προς τα πάνω”

Ο προπονητής των Πετεινών, Τάκης Βασιλόπουλος εμπιστεύτηκε ακόμα μια χρονιά, μικρούς σε ηλικία παίκτες όπως είναι οι Μπαρλάς, Αρκουμάνης, Φωτόπουλος, Διαμαντόπουλος και ο Καλύβας. Η ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών ήταν ο φετινός στόχος της ομάδας και επετεύχθη.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας ήταν ο Λευτέρης Μπαρλάς με 11 γκολ και ακολούθησαν ο Μπενέτος με 8 γκολ, ο οποίος έφυγε τον Γενάρη για την Περιβόλα, ο Αναστάσιος Μπαρλάς με 8 γκολ και τέλος ο Βαλεντίνος Χρυσοβέργης με 7 γκολ σε 8 παιχνίδια.

Ο προπονητής της ομάδας των Πετεινών, Τάκης Βασιλόπουλος δήλωσε στο patragoal.gr:

«Για άλλη μια χρονιά η ομάδα στηρίχτηκε με μικρούς σε ηλικία όπως είναι ο Μπαρλάς, ο Αρκουμάνης, ο Φωτόπουλος, ο Διαμαντόπουλος και ο Καλύβας. Αυτός είναι και ο στόχος μας γενικά, να δίνουμε ευκαιρίες σε μικρά παιδιά, για να μπορέσουμε να κάνουμε και βήματα για παραπάνω κατηγορίες.

Αυτό που έχει γίνει πιστεύω δεν είναι τυχαίο στα πέντε χρόνια που είμαι προπονητής στην ομάδα. Παίζουν παίκτες οι οποίοι έχουν περάσει από τη Super League, όπως είναι ο Ράμα που είχε πάει στον Ολυμπιακό, ο Ντίνος με τον Σταθόπουλο που είχαν περάσει από τον Αστέρα Τρίπολης, ο Ντούκας που πήγε στον Παναιτωλικό και άλλοι παίκτες που πήγαν σε Α’ κατηγορία και Γ’ Εθνική.

Υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες για παίκτες μας και αυτός είναι ο στόχος και η δουλειά που κάνουμε. Επίσης θέλω να πω και για τον ιό που υπάρχει και δεν έχουμε αγωνιστικές υποχρεώσεις, χρειάζεται υπομονή και προτεραιότητα έχει η υγεία των παιδιών, όλου του κόσμου και μετά το ποδόσφαιρο».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σουτζόγλου