Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Πανμοβριακού προς τον Θανάση Παπουτσή

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Θανάση Παπουτσή, εξέδωσε το ΔΣ της ομάδας του Πανμοβριακού, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τον ευχαριστήσει για την συνολική προσφορά του στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής :

«Το Δ.Σ. του Πανμοβριακού θέλει εξ ονόματος όλων των φίλων της ομάδας να ευχαριστήσει τον Θανάση Παπουτσή για την μέχρι τώρα προσφορά του στον σύλλογο.

Μια προσφορά πολύπλευρη και βαθιά αφού έχει συνδέσει το όνομα του με την σύγχρονη πρωταγωνιστική ιστορία της ομάδας (Τίτλους , συμμετοχή σε μεγάλες κατηγορίες και τελικούς κυπέλλου) τόσο από  την θέση του ποδοσφαιριστή όσο και από την θέση του προπονητή παιδικών τμημάτων και του προπονητή της 1ης ομάδας .

Εμείς του παρείχαμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και αυτός ανταποκρίθηκε τα μέγιστα κρατώντας την τελευταία διετία την ομάδα σε ψηλό επίπεδο και πορεία πρωταθλητισμού..

Ήρθε η ώρα προσωρινά να αποχωριστούμε αφού ο Θανάσης στοχεύει πάντα ψηλά και πιθανόν η ομάδα μας φέτος να μην έχει τόσο υψηλούς στόχους..Το σημαντικό είναι ότι θα έχουμε την δυνατότητα να βλεπόμαστε σαν φίλοι-αντίπαλοι στα γήπεδα του τοπικού της Αχαΐας..

Θανάση σε ευχαριστούμε για όλα ,σου ευχόμαστε τα καλύτερα για ότι προσωπικό ή επαγγελματικό επιθυμείς και θα καμαρώνουμε για κάθε σου επιτυχία..»