Ευχαριστήριο σε χορηγό ένδυσης ο Αστέρας Λεοντίου

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Αστέρας Λεοντίου προς την εταιρεία “Ρουμελιώτης Βασίλειος Γ. – Συστήματα – Υπηρεσίας Ασφαλείας” για την χορηγία ρουχισμού στην ομάδα.

Η σχετική ανακοίνωση:

“H διοίκηση του Αστέρα Λεοντίου ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Ρουμελιώτης Βασίλειος Γ. | Συστήματα & Υπηρεσίες Ασφάλειας για τη χορηγία αθλητικού υλικού στην ομάδα μας η οποία αποτελεί σημαντική βοήθεια για την αγωνιστική πορεία στην τρέχουσα περίοδο.

Θεωρούμε  ότι τέτοιες χειρονομίες συμβάλλουν τα μέγιστα στην επιβίωση του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Σας ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε τα καλύτερα για τη χρονιά που έρχεται. Στη φωτογραφία διακρίνεται ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Δημήτρης Κατσούρης με τον νεαρό επιχειρηματία, Άρη Ρουμελιώτη.

Λίγα λόγια για το χορηγό μας

Η εταιρεία Β.Γ. Ρουμελιώτης ιδρύθηκε το 1986 ​με έδρα την Πάτρα ​και έκτοτε παρέχει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες.

Βασικό αντικείμενο της εταιρείας είναι η εμπορία, η εγκατάσταση αλλά και η τεχνική υποστήριξη όλων των συστημάτων ασφαλείας και αυτοματισμών.

Πιο συγκεκριμένα​,​ ειδικεύεται σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων όπως είναι τα ρολά ασφαλείας κλειστού ή ανοιχτού τύπου-, ​οι ​γκαραζόπορτες ​-​πολύσπαστες ή μονοκόμματες​-​, ​τα ​βιομηχανικά ρολά πολύ μεγάλων διαστάσεων, ​τα ​συρόμενα μοτέρ​, ​τα ​πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας, ​τις ​ράμπες φoρτοεκφόρτωσης, ​τις ​φυσούνες φραγής, ​τις μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας, ​τα ​προϊόντα για την ασφάλεια στάθμευσης και τον έλεγχο της κυκλοφορίας και πολλά άλλα παρεμφερή προϊόντα για βιομηχανίες, καταστήματα, τράπεζες ​αλλά ​και κατοικίες“.

Δείτε περισσότερα στο https://vroumeliotis.gr/“.