Ε(Χ)άσαν και οι δύο τους σημαντικό έδαφος

Κεραυνός Αγίου Βασιλείου-Εθνικός Πατρών 2-2 (16′ Τρίγκας, 33′ πέναλτι Αργυρόπουλος / 5′ Παναγόπουλος, 83′ Μαντάς)

Αποβολές : : 43΄Λαζανάς / 94’ Χριστοδουλόπουλος

Διαιτητής : Παπαδόπουλος (Οικονόμου – Παλούμπης)

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι τετράδας ανάμεσα στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου και τον Εθνικό Πατρών, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 2-2, αποτέλεσμα που δεν τις βόλεψε αφού έχασαν έδαφος στο κυνήγι της προνομιούχου δυάδας στα play off.

Με το “καλημέρα” οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με σούτ μέσα από την περιοχή του Παναγόπουλου, αλλά η ομάδα του Αγίου Βασιλείου κατάφερε στο 16′ λεπτό να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, όταν μετά από κόρνερ του Αργυρόπουλου, ο Τρίγκας με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Μάλιστα στο 33′ λεπτό έκαναν την ολική ανατροπή, αφού με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αργυρόπουλου πήραν “κεφάλι” στο σκορ, αλλά η αποβολή του Ανδρέα Λαζανά λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, άλλαξε τις ισοοροπίες, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Εθνικός Πατρών στο β’ μέρος και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Ανδρέα Μαντά στο 83′ λεπτό.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα και ο Χριστοδουλόπουλος από πλευράς Εθνικού.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Χρ. Καραπίτσος): Τσάπαλος, Χαλκιόπουλος, Μπακατσέλος, Σπανογιάννης, Τρίγκας, Μπάδας (63’ Κούστα), Καραχανίδης (80’ Σοφιανός), Ντόμας, Στασινός (80’ Γραμματικόπουλος), Αργυρόπουλος (72’ Σαρρής), Λαζανάς.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Β. Καραβίας – Χρ. Γερολυμάτος): Σουτζόγλου, Μακρής (72’ Δεπούντης), Λαζανάς, Σαλαμαλίκης (80’ Παπαδόπουλος), Νίκας, Σωτηρόπουλος (52’ Μαντάς), Παναγόπουλος (80’ Σταυριανόπουλος), Χριστοδουλόπουλος, Γιάννης, Αναγνωστόπουλος, Μιχαλόπουλος.