Εύκολα και ωραία η πρωταθλήτρια…

Άλλο ένα νικηφόρο ματς για τον Ατρόμητο Ζαρουχλεΐκων με το οποίο έκλεισε την χρόνια η ομάδα της Πάτρας αήττητη και πρωταθλήτρια! Το σκορ του αγώνα (3-0) διαμορφώθηκε από τις Κολοβού Μυρτώ, Λαζανά Γιάννα και Φωτείνη Νεφέλη.

Στο πρώτο ημίχρονο (0-0) η ομάδα του Δημήτρη Σουγλέρη-Γιώργου Μιχαλιτσάνου δεν μπήκε τόσο δυνατά, έχοντας το μυαλό της μάλλον στην φιέστα παρά στο παιχνίδι, για αυτό και η έλλειψη συγκέντρωσης στοίχισε πολλές χαμένες ευκαιρίες στα κορίτσια και λίγο έλειψε να απειληθεί από την αξιόμαχη ομάδα του Θεσπρωτικού.

Στο δεύτερο μέρος, όμως, τα κορίτσια του Ατρομήτου μπήκαν μέσα με ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο και με αποφασιστικότητα να δώσουν αίσιο τέλος στο παιχνίδι. Το πρώτο γκολ, λοιπόν, ήρθε στο 60’ από αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ της Κολοβού Μυρτώς από πολύ καλή θέση, η οποία αιφνιδίασε την αντίπαλη τερματοφύλακα. Το δεύτερο γκολ σημείωσε η Λαζανά Γιάννα λίγα λεπτά μετά με όμορφη ενέργεια από αριστερά, μπάσιμο στην μικρή περιοχή και πλασάρισμα στην δεξιά γωνία του τέρματος.

Το τρίτο γκολ πέτυχε η νεαρή παίκτρια Φωτείνη Νεφέλη μετά από σέντρα της Μέρτη πλασάροντας στην δεξιά γωνία, λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης. Πολλές χαμένες ευκαιρίες είχαν και η Βασιλακοπούλου Ακριβή, η Μέρτη Χαρά και η Μακρή Ρούλα. Ντεμπούτο έκανε η νεαρή τερματοφύλακας Ηλιάνα Πέττα στο 80’ λεπτό του αγώνα και δόθηκαν αρκετά λεπτά συμμετοχής και σε άλλες νεαρές παίκτριες.

Η αρχική σύνθεση (Σουγλέρης -Μιχαλιτσιάνος) Κολοβού Δ., Κολοβού Μ., Ανδρουτσοπούλου Γ., Γαρδούνη Ι., Κωβαίου Ι., Καλτσανά Χ., Κουρομιχελάκη Σ., Βασιλακοπούλου Α., Λαζανά Γ., Μέρτη Χ., Μακρή Ρ. Και οι αλλαγές: Δαρβίρα Χ, Φρόκου Α., Πέττα Η., Φωτείνη Ν.

«Ευχαριστούμε τον κόσμο που παρευρέθηκε στο γήπεδο και γιόρτασε μαζί μας και ευχαριστούμε ακόμη έναν ιδιαίτερο φίλαθλο μας, τον ΝΙΚΟΛΑ, που ήταν εκεί με τον πατέρα του κο Δημήτρη και μας έδωσαν ένα μεγάλο μάθημα ζωής», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των «πορτοκαλί».