Εύκολη νίκη και τώρα ντέρμπι για τον Απόλλων Εγλυκάδας

Χωρίς να συναντήσει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία ο Απόλλων Εγλυκάδας είχε εύκολο απόγευμα αφού επικράτησε κόντρα στην ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Αυτόνομη ΠΟ με σκορ 7-0.

Με αυτή την νίκη η ομάδα του κ.Πλέγα έφτασε τους 28 βαθμούς και βρίσκεται στην 2η θέση (άνοδο στην Α κατηγορία) και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ΑΕ Δρεπάνου με στόχο την νίκη όπου θα φέρει τον ιστορικό σύλλογο στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στα του παιχνιδιού τώρα στο πρώτο κιόλας λεπτό ο Απόλλων Εγλυκάδας άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Ντινόπουλου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Με την συμπλήρωση 10 λεπτών στο παιχνίδι ο Μπαλάσης με φοβερό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Μετά από 5 λεπτά ήταν η σειρά του Μανιάτη να προσθέσει το όνομα στην λίστα με τους σκόρερ για το 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παπαγεωργακόπουλος στο 55′ και ο Καραβότας στο 63′ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 5-0.

Για να έρθει ο Μανιάτης και με άλλα δύο τέρματα στο 66′ και στο 74′ να διαμορφώσει το τελικό 7-0 ενώ ο ίδιος κατάφερε να σημειώσει και χατ τρικ και να φτάσει τα 11 τέρματα συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα της Β κατηγορίας του 2ου ομίλου

Συνθέσεις:

Απόλλων Εγλυκάδας (Άρης Πλέγας): Χασανδρινός, Θ.Κερπινιώτης (46′ Μπάσιας), Μπάρλος, Καραβότας, Ντινόπουλος (46’Παντελής), Σαριδάκης, Δημητρακόπουλος (46’Παπαγεωργακόπουλος), Μανιάτης, Ν.Κερπινιώτης (65’Στίκας), Μπαλάσης (53′ Φωτακόπουλος), Στεργίου.

ΑΥΤΟΝΟΜΗ Π.Ο.: Γιώτης, Δημακόπουλος, Ταμπάκης, Πετούσης, Κλαδάς, Παπανικολάου, Τρυπαναγνωστόπουλος, Λούντζης, Δημακόπουλος, Λιαρομάτης, Μπεκιάρης.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς