Εύκολη πρόκριση χωρίς προβλήματα για τον Άρη Πατρών

Χωρίς να συναντήσει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία ο Άρης Πατρών επικράτησε εύκολα του Δία Σαραβαλίου με 4-1 και εξασφάλισε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του κυπέλλου ερασιτεχνών.

Η ομάδα του Θανάση Παπουτσή με την έναρξη του παιχνιδιού έλεγξε αμέσως τον ρυθμό της αναμέτρησης με αποτέλεσμα η ομάδα του Δία Σαραβαλίου να αναγκαστεί να έχει παθητικό ρόλο στο παιχνίδι.

Το πρώτο γκολ του Άρη ήρθε ακριβώς στο 20λέπτο με δράστη τον Κωστή από τα αριστερά ο οποίος έκανε το γύρισμα στον Αγγελή και αυτός σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Γεωργόπουλος με φοβερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το 2-0.

Ενώ στο 38′ ο Πανάρετος έγραψε και αυτός το όνομα του,στον πίνακα τον σκόρερ καθώς έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά ο Διαμαντόπουλος έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και μοιραία για την ομάδα του έγινε το 3-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Δίας κατάφερε να μειώσει σε 3-1 στο 52′ με το φανταστικό σουτ του Ζησιμόπουλου περίπου από τα 35-40 “πιάνοντας” στον ύπνο τον τερματοφύλακα του Άρη.

Η αντίδραση των γηπεδούχων όμως ήταν άμεση και τρία λεπτά αργότερα ο Μητρόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 4-1.

Αρχικές Συνθέσεις :

Άρης Πατρών (Θανάσης Παπουτσής) : Σουγλέρης, Πανάρετος, Δημόπουλος, Μεντζελόπουλος, Καταρτζόπουλος, Γεωργόπουλος, Αγγελής, Μαρκόπουλος, Οικονομόπουλος, Μητρόπουλος, Κωστής.

Δίας Σαραβαλίου (Χρήστος Ξυπολιάς) : Διαμαντόπουλος, Παπανικολόπουλος, Κολιός, Σπαθάρας, Μιχαήλ, Ζησιμόπουλος, Βοσκόγλου, Αλεξανδρής, Χέτα, Ρούντος, Δούβρης.

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς