Ζαβλάνι /Αίας : “Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση”

Καυστική ανακοίνωση προς τον διαιτητή Πράνταλο και με υπονοούμενα για την επιτροπή διαιτησίας, εξέδωσε το Ζαβλάνι /Αίας μετά το τέλος του αγώνα με τον Αετό Ρίου. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής :

“Για μια ακόμη αγωνιστική, η ιστορική ομάδα του Ζαβλανίου /Αίαντα γίνεται μάρτυρας μιας πολύ κακής διαιτησίας εις βάρος της, η οποία καθόρισε τελικά και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με τον Αετό Ρίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο διαιτητής κ. Πράνταλος αρνήθηκε πεντακάθαρο πέναλτι στο 43′ λεπτό της αναμέτρησης και ενώ το σκορ ήταν 0-0, στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Ανέστη Κατσαΐτη. Ο ίδιος διαιτητής βέβαια, ήταν αυτός που και πάλι σε προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας μας και συγκεκριμένα απέναντι στην Αναγέννηση Ψαθοπύργου, δεν μοίρασε το “καρπούζι” όπως θα έπρεπε, έχοντας αδικήσει ξανά το ιστορικό σωματείο μας. Ίσως κάποιος θα πρέπει να του μάθει την ιστορία του Ζαβλανίου /Αίαντα και το ποσό έχει τιμήσει αυτή η ομάδα το ποδόσφαιρο της Αχαΐας, έξω από τα σύνορα του Νομού, αγωνιζόμενο σε Εθνικές κατηγορίες.

Εμεις βλέποντας το κακό να έρχεται, εκφράσαμε πριν το παιχνίδι τα παράπονα μας για τον ορισμό του εν λόγω διαιτητή στο κρίσιμο παιχνίδι της ομάδας μας και πραγματικά αναρωτιόμαστε γιατί σε 8 παιχνίδια μας, έχουν ορισθεί μόλις 4 συγκεκριμένοι διαιτητές (Πράνταλος, Σαμαρτζής, Ντάβλα, Ταξιάρχης) ενώ θα έπρεπε να υπάρχει ένα καλύτερο και πιο αντικειμενικό μοίρασμα στους ορισμούς από την επιτροπή διαιτησίας, κάτι που όμως δεν βλέπουμε να γίνεται.

Είναι η τελευταία φορά που κάποιος δεν σέβεται την ιστορία αυτής της ομάδας και ασελγεί επάνω της. Είναι η τελευταία φορά που ανεχόμαστε διαιτησίες εις βάρος μας. Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαστε και κάνουμε πρωταγωνιστές όσους δεν πρέπει, έστω και αρνητικά. Δεν ζητάμε ευνοϊκή μεταχείριση, ζητάμε το “καρπούζι” να μοιράζεται στην μέση.

Υ. Γ. 1 : Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι στο γήπεδο ήταν ο κ. Τηλιγάδας. Πραγματικά θα θέλαμε πάρα πολύ να βγει δημόσια και να μας πει την γνώμη του για την φάση του 43′ λεπτού που ουσιαστικά κρίνει ένα ολόκληρο παιχνίδι.

Υ. Γ. 2 : Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση.

Εκ της διοίκησης, ο πρόεδρος Χαράλαμπος Πανταζάτος”