Ζαβλάνι: Καυστική ανακοίνωση κατά της ΕΠΣ Αχαΐας και των Καλαβρύτων

Ανακοίνωση με αφορμή τους λόγους του 9-1 στα Καλάβρυτα, εξέδωσε η διοίκηση του ΑΠΣ Ζαβλανίου και συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ομάδας Χαράλαμπος Πανταζάτος, αναφέροντας τα εξής :

Σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας μας, σε μια μέρα που μας στεναχωρεί πάρα πολύ και που δεν θα ξεχάσουμε (όποιος κατάλαβε, κατάλαβε….), η ομάδα μας που μέχρι στιγμής ήταν αήττητη στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, γνώρισε την ήττα με 9-1 στα Καλάβρυτα.

Φυσικά κάποιος που ακούει το σκορ θα αναρωτηθεί πως μια ομάδα που έχει έως τώρα εξαιρετική πορεία τις πρώτες αγωνιστικές, δέχεται 9 τέρματα. Όλα όμως έχουν μια εξήγηση και μεγάλη ευθύνη σε όλο αυτό φέρει και η ΕΠΣ Αχαΐας. Και θα εξηγήσουμε τι ακριβώς εννοούμε.

Ο Πρόεδρος της ομάδας μας Χαράλαμπος Πανταζάτος επικοινώνησε με την ΕΠΣ Αχαΐας, ζητώντας να αναβληθεί ο αγώνας της ομάδας μας, αφού 8 βασικοί ποδοσφαιριστές μας ταλαιπωρούνται από Covid 19. Η απάντηση που έλαβε από μεγάλο στέλεχος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας ήταν ότι κάτι τέτοιο δεν το προβλέπει φέτος το πρωτόκολλο και μας έβαλε στην διαδικασία να ταξιδέψουμε για τα Καλάβρυτα με πολλά νεαρά παιδιά που δεν είχαν παίξει ξανά επίσημο παιχνίδι. Την στιγμή που αναβάλλονται κάθε αγωνιστική παιχνίδια άλλων ομάδων για διάφορους λόγους, είτε έλλειψης διαιτητών, είτε ασθένειας.

Η αλήθεια είναι ότι σκεφτήκαμε να μην κατέβουμε να αγωνιστούμε, αλλά η τεράστια ιστορίας της ομάδας δεν μας το επιτρέπει. Και έτσι ταξιδέψαμε με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, δεχόμενοι αυτό το βαρύ σκορ, και επιστρέφοντας περήφανοι για αυτά τα παιδιά που στη διαδρομή έκλαιγαν για το αποτέλεσμα, αλλά είναι πιο μάγκες από πολλούς άλλους του χώρου και έχουν την απεριόριστη στήριξη μας.

Υ.Γ. : Συγχαρητήρια στην ομάδα των Καλαβρύτων για την μαγική της εμφάνιση !!! Υπάρχει και 2ος γύρος και στην ζωή όλα είναι δανεικά !!

Ο Πρόεδρος της ομάδας

Χαράλαμπος Πανταζάτος