“Ζαβλάνι στα εύκολα, Ζαβλανάρα στα δύσκολα”

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς όσους ήταν στην φετινή ομάδα αλλά και την σημερινή διαιτητική τριάδα του αγώνα απέναντι στον Φοίνικα Ζήριας, εξέδωσε η ομάδα του Ζαβλανίου.

Δεν έλλειψαν και οι “μπηχτές” για το σύστημα διεξαγωγής των μπαράζ, με την ανακοίνωση από τον πρόεδρο Χ. Πανταζάτο να αναφέρει τα εξής:

Μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας των Play Out και την σημερινή ισοπαλία απέναντι στον Φοίνικα/Ζήρια με 2-2, η ομάδα μας δυστυχώς δεν κατάφερε να παραμείνει και υποβιβάσθηκε στην Γ’ Κατηγορία.

Σε μια άδικη διαδικασία και παρά το γεγονός ότι ήμασταν 11 ολόκληρους βαθμούς πάνω από την προτελευταία θέση στην τελική βαθμολογία της κανονικής διάρκειας, κατάφεραν τρία παιχνίδια να φέρουν τα πάντα άνω κάτω και να μας ρίξουν κατηγορία. Δεν θέλουμε να συζητήσουμε καν το γεγονός ότι δώσαμε τρία παιχνίδια ουσιαστικά λίγα χιλιόμετρα έξω από το Αίγιο, την στιγμή που άλλες ομάδες έπαιξαν κοντά στην γειτονιά τους (αυτό για τις ουδέτερες έδρες και την περιβόητη χιλιομετρική απόσταση).

Κάνουμε την δική μας αυτοκριτική και δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Καλό είναι να κάνουν και κάποιοι άλλοι την δική τους, για τα εξελιγμένα συστήματα με τα μπαράζ στα φετινά πρωταθλήματα.

Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά της ομάδας και όσους ήταν κοντά σε αυτήν όλη την χρονιά. Μαζί θα παραμείνουμε και την νέα χρονιά για να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που αξίζει να βρίσκεται.

Τέλος να ευχαριστήσουμε την σημερινή εξαιρετική διαιτησία των κ. Φωκά, Σταθοπούλου και Ζουλή που ήταν άψογη.

Ζαβλάνι στα εύκολα, Ζαβλανάρα στα δύσκολα !!

Ο πρόεδρος, Χ. Πανταζάτος