Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς στο patragoal.gr: “Αν μου δινόταν η ευκαιρία θα επέστρεφα σε μία καλά οργανωμένη Παναχαϊκή”

Μπορεί να μην τον έζησε ο κόσμος της Παναχαϊκής, καθώς μόλις μετά τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος παραιτήθηκε, ωστόσο η στάση του απέναντι στον πρώην μεγαλομέτοχο, αναφορικά με τις επιλογές του, όπως επίσης και η προστασία στους ποδοσφαιριστές στα επεισόδια του αγώνα Κυπέλλου στην Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, τον έκαναν να φύγει με ψηλά το κεφάλι και να κερδίσει έστω και με την αποχώρησή του την εκτίμηση των “κοκκινόμαυρων” φιλάθλων.

Ο λόγος για τον Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς. Ο γεννημένος στο Σαράγεβο αλλά με Σουηδικό διαβατήριο πρώην προπονητής της Παναχαϊκής, πριν λίγες μέρες είχε τα γενέθλια του και αρκετοί πατρινοί και φίλοι της ομάδας του ευχήθηκαν μέσω facebook.

Με αφορμή αυτό, ο νυν τεχνικός διευθυντής της Μπουντούτσνοστ στην οποία αγωνίζεται ο πρώην φορ των “κοκκινόμαυρων” Παναγιώτης Μωραΐτης, μίλησε στο patragoal.gr και στον Αποστόλη Νικολόπουλο για το πέρασμα του από την Πάτρα και την Παναχαϊκή, ενώ δήλωσε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι αν του δινόταν η ευκαιρία κάτω από υγιείς συνθήκες θα επέστρεφε στην ομάδα.

Αναφορικά με την άποψη που έχει για την Πάτρα τόνισε:

“Η πόλη μου άρεσε πάρα πολύ. Ο κόσμος ήταν υπέροχος, όλα τα μέρη και τα τοπία της Πάτρας ήταν μοναδικά. Μπορώ να πω ότι μου έχει λείψει η Πάτρα, παρότι έκατσα εκεί για λίγο και σε μία άσχημη στιγμή για την Παναχαϊκή”.

Σε ερώτημα για το αν θα επέστρεφε μελλοντικά στην Παναχαϊκή αν ποτέ του γινόταν πρόταση απάντησε:

“Φυσικά! Θα το ήθελα, αλλά αυτή τη φορά θα έπρεπε να υπάρχει σοβαρότητα και οργάνωση στο σύλλογο. Βέβαια τώρα, είμαι σε μία πολύ υπεύθυνη και καλή θέση (σ.σ. τεχνικός διευθυντής της Μπουντούτσνοστ) και δεν θα έφευγα για κάτι που δεν ήταν σοβαρό. Μαθαίνω πάντως ότι στην Παναχαϊκή γίνεται πλέον μία σοβαρή και καλή προσπάθεια με νέα διοίκηση. Ξέρω επίσης ότι ο κόσμος της ομάδας έχει καλή άποψη για μένα. Θα επέστρεφα στην Παναχαϊκή αν μου δινόταν η ευκαιρία μόνο εάν όλα λειτουργούσαν όπως θα έπρεπε και όπως αξίζει σε αυτή την ομάδα, αλλά τώρα είμαι καλά εδώ που βρίσκομαι”.