«Ζεστός» ο Φονίνι

Μάθε τα πάντα για τον  stoiximan

Ο θρυλικός Ρότζερ Φέντερερ ήταν εξαιρετικός κόντρα στον Τσίλιτς και μας πλήρωσε και στο χάντικαπ και στο ται-μπρέικ. Σήμερα ξεκινάει ο 3ος γύρος του τουρνουά και στο πρόγραμμα υπάρχουν πολύ δύσκολα παιχνίδια, με τις εκπλήξεις να αναμένονται ακόμα μια φορά.

Εμείς θα ασχοληθούμε με το πολύ δυνατό ραντεβού των έμπειρων «χωματάδων» Φάμπιο Φονίνι και Φεντερίκο Ντελμπόνις, που «αθόρυβα» έχουν φτάσει μια ανάσα από τον 4ο γύρο.

Φονίνι: Παρότι πολλοί δε τον είχαν μέσα στα ονόματα που θα μπορούσαν να διακριθούν στο φετινό Ρολάν Γκαρός, ο έμπειρος Φάμπιο Φονίνι έχει ξεκινήσει εξαιρετικά στη διοργάνωση και ήδη έχει κερδίσει Μπαρέρ και Φούκσοβιτς με 3-0 σετ, παίζοντας κυριαρχικό τένις. Ο Ιταλός, νούμερο 29 στον κόσμο, αγαπάει το χώμα και εδώ ήταν το 2011 όταν είχε φτάσει στα προημιτελικά. Τα τελευταία χρόνια, ο 34χρονος δεν έχει φτάσει ψηλά, όμως έχει σπουδαίες ικανότητες και τις έχει βγάλει στο κορτ τις τελευταίες ημέρες.

Ντελμπόνις: Από τα ονόματα που ακούγονται ολοένα και περισσότερο το τελευταίο διάστημα είναι αυτό του Φεντερίκο Ντελμπόνις. Ο Αργεντίνος «χωματάς» είχε καιρό να απασχολήσει με τις επιδόσεις του στα κορτ, όμως η φετινή σεζόν του στο χώμα είναι πολύ καλή, μεγάλη σε διάρκεια και περιλαμβάνει νίκες κόντρα σε δυνατούς παίκτες όπως οι Λάγιοβιτς, Καρένιο Μπούστα, Κατσάνοφ Γκοφίν και πρόσφατα του Αντούχαρ, που πέταξε εκτός τον Τίεμ. Ο 30χρονος νούμερο 50 στον κόσμο δεν έχει πάει για… τουρισμό στο Παρίσι, θα παλέψει στα ίσα με τον Φονίνι και έχει πιθανότητες για την έκπληξη αν φτάσει στο επίπεδο που μπορεί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αναμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο μετρ της χωμάτινης επιφάνειας, που δύσκολα χάνουν το σερβίς τους. Ο Φονίνι έχει τον πρώτο λόγο για το ματς, καθώς είναι πιο ξεκούραστος (1.55 στον Stoiximan), ενώ αξίζει και ένα ποντάρισμα στο over 0.5 τάι-μπρεικ στο 2.05 του Stoiximan.


Όλα τα προγνωστικά στις νόμιμες στοιχηματικές με τον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)