“Ζωντανή” με ανατροπή η Α.Ε. Καλαβρύτων

Σε μία αναμέτρηση όπου είχε ένταση σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης η ΑΕ Καλαβρύτων κατάφερε να “δραπετεύσει” με το διπλό από το γήπεδο του Αχιλλέα καθώς επικράτησε με ανατροπή 1-2 κόντρα στο Ζαβλάνι και παρέμεινε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -5 από την Θύελλα Αιγίου.

Από την άλλη πλευρά το Ζαβλάνι έπεσε στην 10η θέση και στις θέσεις των play out καθώς υπολείπεται έναν βαθμό από τον Φοίνικα Ζήριας.

Η πρώτη καλή ευκαιρία της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης με την εκτέλεση φάουλ του Τσαβαλά να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Καρπάνος έκανε το παράλληλο γύρισμα με τον Κωστόπουλο να μην προλαβαίνει να γίνεις αποδέκτης της μπάλας και να καταλήγει αουτ.

Δύο λεπτά αργότερα το φάουλ του Τσαβαλά θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 49′ σέντρα του Κωστόπουλου κεφαλιά Κούντα η μπάλα θα περάσει αουτ.

Για να έρθουμε στο 52′ όπου ο Κωστόπουλος με ατομική ενέργεια θα <<σπάσει>> την μπάλα και ο Κούντας εξ επαφής θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό κόρνερ του Σαλάι κεφαλιά του Βλάχου με τον Τόλη να απομακρύνει με κεφαλιά προτού η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος.

Για να έρθουμε στο 75′ όπου ο Σαλάι εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά ο Βλάχος έπιασε την κεφαλιά με τον Κατσαμπούμι στην προσπάθεια του να αποσοβήσει το γκολ, έστειλε μοιραία στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1.

Στο 82′ ο Μπαχάς με εξαιρετική σέντρα σουτ από τα δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Τελευταία ευκαιρία της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 90′ με την κεφαλιά του Διώτη που απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Λέσης.

Συνθέσεις :

Ζαβλάνι (Γ. Αμασιάδης) : Κατσαμπούμι, Μπαρλής, Τόλης, Παπασπυρόπουλος, Ζησιμόπουλος, Μπακούρος, Καρπάνος (82′ Περπίνιας), Ευθυμιόπουλος, Ανδρικόπουλος (61′ Διώτης), Κούντας (76′ Μπισμπίκης), Κωστόπουλος.

Α.Ε. Καλαβρύτων (Ν.Παπαχριστόπουλος
-Κ.Βλάχος) : Λέσης, Σαλάι (79′ Κέφα), Ντολλάνι, Βλάχος, Σκιαδάς, Αλεξόπουλος (46′ Παπαγεωργίου), Κουτρουμάνης (40′ λ.τ. Μητρόπουλος), Τσαβαλάς, Καλαμαράς, Καυγάς (60′ Μπαχάς), Ασπρούκος.

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς