“Ζωντανός” για την πεντάδα ο Φαραϊκός

O Φαραϊκός πλέον κοιτάει μόνο πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα μετά τη σπουδαία νίκη με 2-1 κόντρα στην Α.Ε. Σταροχωρίου το περασμένο Σάββατο.

Αυτή ήταν η 2η συνεχόμενη νίκη με ομάδες του Δήμου Ερυμάνθου, είχε προηγηθεί κόντρα στον Πείρο Ισώματος (2-0) και δείχνει πραγματικά αναγεννημένη μετά τα άσχημα αποτελέσματα με Παναχαϊκό (4-0) και Περιβόλα (0-1).

Μετά το πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτο ο Φαραϊκός έδειξε την ποιότητα του μέσα στο γήπεδο και έπαιξε ελκυστικό και κυριαρχικό ποδόσφαιρο που δύσκολα είναι η αλήθεια συναντάς σε επίπεδο Β΄ Κατηγορίας.

Το γήπεδο στη Χαλανδρίτσα χθες ήταν γεμάτο από φίλαθλο κόσμο και από τις δύο ομάδες η ατμόσφαιρα πολύ καλή με τους φιλάθλους του Φαραϊκού, αλλά και άπλους φιλάθλους να φεύγουν γεμάτοι από το γήπεδο βλέποντας μια πολύ καλή ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα του Σοφοκλη Παναγόπουλου πλέον μετά το πέρας της 19ης αγωνιστικής εξακολουθεί και βρίσκεται στο -2 από την 5η θέση και με 7 αγωνιστικές να απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος η υπόθεση “πεντάδα” για την ομάδα του Δήμου Ερυμάνθου είναι ορθάνοιχτη.

“Πλήγμα” με Γκόρο

Η επιτυχία στο τοπικό ντέρμπι πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθότι ο έμπειρος αμυντικός, Αινείας Γκόρος, υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο 33ο λεπτό της συνάντησης. Υπάρχουν φόβοι για ρήξη αχίλλειου τένοντα και αν επιβεβαιωθούν δυστυχώς θα χάσει μεγάλο μέρος από το υπόλοιπο της χρονιάς.