«Ζωντανός» για την τετράδα ο Ατρόμητος Πατρών

Γήπεδο Ζαρουχλεΐκων: Παναγιώτης Σουτζόγλου.

Διαιτητής: Ρουμπάνης Δημήτρης (Βασιλόπουλος Γιώργος, Γεωργακόπουλος Παναγιώτης).

Σκόρερ: 73′, 81 Νικολάι – 10′ Δημητρόπουλος

Ο Ατρόμητος Πατρών επικράτησε με ανατροπή 2-1 της Α.Ε. Πάτρα 2005 και έκανε αποφασιστικό βήμα για την είσοδό του στην προνομιούχο τετράδα του πρωταθλήματος.

Φιλμ:

8′ Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕ Πάτρα 2005, Όταν ο Δημητρόπουλος έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί του Ατρόμητου.

10′ Γκολ για την ΑΕ Πάτρα 2005, έπειτα από το γύρισμα του Γεωργαντόπουλου ο Δημητρόπουλος με ένα σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γιάννη Αλεξανδρόπουλου σε 0-1.

42′ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕ Πάτρα, όταν έκανε το σουτ ο Προσκεφαλάς έξω από την περιοχή και με το αριστερό, ο Αθανασακόπουλος έδιωξε την μπάλα εντυπωσιακά σε κόρνερ.

49′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, έπειτα από την μεγάλη μπαλιά του Αναγνώστου για τον Παλούκη, αυτός μπήκε μέσα στην περιοχή, πήγε να σκάψει τον Πάγκαλο αλλά τελευταία στιγμή οι αμυντικοί έδιωξαν σε κόρνερ.

64′ Μετά από την εξαιρετική προσωπική ενέργεια του Αναγνώστου, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε δίπλα από το δοκάρι άουτ.

73′ Γκολ για τον Ατρόμητο, όταν έκανε το σουτ ο Μαργώνης η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Νικολάι με κεφαλιά έκανε το 1-1 για τον Ατρόμητο Πατρών.

81′ Απίστευτο γκολ για τον Ατρόμητο Πατρών, όταν ο Νικολάι έκανε ένα σουτ ανάμεσα από το κέντρο και μεγάλη περιοχή, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Πάγκαλου για το 2-1.

Συνθέσεις:

Ατρόμητος Πατρών (Βασίλης Φίλιππας): 1. Αθανασακόπουλος 2. Χαϊκάλης (15′ Μαργώνης α.α.) 3. Χριστόπουλος 4. Τσίτσαρης 5. Βασιλείου 6. Νικολάι 7. Παλούκης 8. Παπαγεωργίου (66′ Ραμόπουλος)  9. Σκιαδαρέσης (40′ Τσάκωνας) (66′ Πανταζόπουλος) 10. Αναγνώστου 11. Μπίρμπας (40′ Πρίφτι).

ΑΕ Πάτρα 2005 (Γιάννης Αλεξανδρόπουλος) 1. Σουγλέρης 2. Τσιούστας 3. Σοφιανός 4. Νάσης 5. Θωμάς 6. Δημητρόπουλος 7. Γεωργαντόπουλος 8. Ψαθογιαννάκης 9. Προσκεφαλάς (76′ Σταματέλος) 10. Βιλανάκης (70′ Παναγόπουλος) 11. Δημητρέλος (26′ Δημητρέλης α.α.).