Ηλίας Ζούρος: «Έχει ποιότητα, να μας βοηθήσει ο Φράνκαμπ»

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: «Δεν προπονούμαστε. Οι παίκτες μου είχαν τεράστια αυταπάρνηση απέναντι σε μια ομάδα που σε δυσκολεύει με τα σουτ της. Ο Μαυροκεφαλίδης είναι πολύ καλή προσθήκη για τον Ιωνικό. Δώσαμε ότι μπορούσαμε. Ο καθρέφτης της απόδοσης είναι η προπόνηση, είναι ξεκάθαρο ποιο είναι το πρόβλημά μας».

Για τα νέα παιδιά: «Ο Λάγιος ήταν πολύ καλός στην άμυνα. Είναι και ο Βασιλείου πο έρχεται. Αυτά τα παιδιά θέλουν τον χρόνο τους, έχουν ταλέντο και μπορούν να βοηθήσουν. Εκτός από το αποτέλεσμα σημαντικό είναι να βγάλουμε και κάποια παιδιά. Θέλουμε να τα καταφέρουμε, έπαιξε και ο Μπαζίνας σήμερα Είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα στην Ευρώπη με τα ταξίδια. Πρέπει να αντέξουμε. Σημαντικό ότι κάποια παιδιά κέρδισαν σε αυτοπεποίθηση. Περιμένουμε να γυρίσουν κάποιοι παίκτες».

Για την απόκτηση του Φράνκαμπ, υπογράμμισε: «Έχει την ποιότητα, έχει σκορ, δημιουργία, πάσα. Ελπίζουμε να μας βοηθήσει σε αυτό που θέλουμε. Μας λείπει ο Ρέι και ο Γκίκας. Υπάρχει ο τραυματισμός του Χαντ αλλά και ο Σίμπσον που υπερβάλλει εαυτώ. Είναι τόσα πολλά».

Τέλος, για τη μεγάλη εμφάνιση του Αγραβάνη, είπε: «Εχει πάρα πολύ μεγάλο ταλέντο, έχει δώσει πολλά στην ομάδα. Αν βελτιώσει 1-2 πράματα , είναι παίκτης Ευρωλίγκα».