Ηλίας Κυριακίδης στο patragoal.gr: “Εύχομαι την άνοιξη του 2021 να δικαιωθούν οι προσπάθειες των ανθρώπων της Παναχαϊκής”

Ένας παλιός γνώριμος από το πέρασμα του από την Παναχαϊκή ως μέλος του τεχνικού επιτελείου, ο Ηλίας Κυριακίδης μίλησε στο patragoal.gr με αφορμή το φιλικό των “κοκκινόμαυρων” με τον Ιωνικό στο οποίο έδωσε το παρών.

Ο πρώην συνεργάτης του Σωκράτη Οφρυδόπουλου και νυν υπεύθυνος εκπαίδευσης του δικτύου ακαδημιών της ΑΕΚ, μίλησε στον Αποστόλη Νικολόπουλο και αναλυτικά απάντησε στις παρακάτω ερωτήσεις:

Πώς είδε τις δύο ομάδες;

“Η υψηλή ένταση, ο αμείωτος ρυθμός και ο δυναμισμός κατά τις προσωπικές μονομαχίες όπως εμφανίστηκαν στο παιχνίδι, καταδεικνύουν τη δίψα για διάκριση των δύο συλλόγων. Σε κάθε περίπτωση θύμιζε επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος. Είναι κρίμα που λόγω των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων δεν κατέστη δυνατό να διαπιστώσουν οι φίλαθλοι των δύο ομάδων δια ζώσης τις φιλότιμες προσπάθειες των αθλητών, κάτι το οποίο αξιοπρεπώς καλύφθηκε μέσω του Panachaiki TV”.

Πώς αισθάνθηκε που βρέθηκε ξανά στην Αγυά;

“Εξαιρετικά τα συναισθήματα μου κατά την επιστροφή μου. Άλλωστε η αμφίδρομη εκτίμηση όσο περνούν τα χρόνια αυξάνεται, κάτι το οποίο με ικανοποιεί παρά πολύ. Οι εκατέρωθεν ευχές με ανθρώπους του συλλόγου αλλά και του φίλαθλου κόσμου ήταν ειλικρινείς και συνοδευόμενες με πολύ καλή διάθεση”.

Πώς βλέπει τη νέα προσπάθεια που γίνεται στην Παναχαϊκή;

“Η προσπάθεια είναι δεδομένη. Η επιμονή για διάκριση επίσης. Εύχομαι τα παραπάνω στοιχεία να συνοδευτούν με τα απαραίτητα συστατικά της συσπείρωσης, της τεχνογνωσίας, της υπομονής ώστε το αποτέλεσμα την Άνοιξη του 2021 να δικαιώσει τις προσπάθειες των στελεχών της Παναχαϊκής”.

Τέλος ευχήθηκε και για την έναρξη της σχολικής χρονιάς: “Επί ευκαιρίας να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές της όμορφης Πάτρας παραγωγική μαθητική χρονιά και πρόοδο με όποια δραστηριότητα (αθλητική, επιστημονική κ.α) και αν αγαπούν να ασχολούνται. Γονείς και δάσκαλοι να αγωνιούμε και να αγωνιζόμαστε για την πλήρη ανάπτυξη των παιδιών, να αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες τους εγκαίρως και να τους επιτρέπουμε να μας εκπαιδεύουν με την αγνότητα και εξυπνάδα τους”.