Ηττήθηκε στις λεπτομέρειες ο Ατρόμητος στη Σπάρτη

Την δεύτερη σερί ήττα του υπέστη η γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου Ζαρουχλεΐκων που ηττήθηκε στο γήπεδο των Aμυκλών από τις Καρυάτιδες Σπάρτης με σκορ 3-2.

Οι Καρυάτιδες άνοιξαν το σκορ στο 20′ με σουτ έξω από την περιοχή της Λαμπράκη.Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ατρόμητος κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 όταν η Λαζανά έβγαλε ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, η Κορλού βγήκε μόνη της τετ α τετ με την τερματοφύλακα και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να πάει στην ανάπαυλα με το σκορ υπέρ του με το δεύτερο προσωπικό γκολ της Κορλού στο 45′ με σουτ μέσα από την περιοχή ύστερα από πάσα της Παπαχρήστου. Οι Καρυάτιδες αρχικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 65′ με σουτ της Ντούρκοβιτς από το ύψος του πέναλτι.

Η ολική ανατροπή και το 3-2 έγινε στο 81′ μετά από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας η Μάλλιαρη πέρασε  και την τερματοφύλακα και σε κενή εστία έστειλε στην μπάλα στα δίχτυα.Το παιχνίδι παρακολούθησαν περίπου 140-150 άτομα.

Συνθέσεις:

ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΣΠΑΡΤΗΣ: Καββούρη,Πετρούλια, Αντωνίου, Μπουρμπουδάκη, Παρασκευοπούλου (46’Θεοδώρη),Λιναρδάκη, Μάλλιαρη(92’Καπανικολού), Κοντορόνη, Λαμπράκη, Ντούρκοβιτς, Κουτζοβασίλη (44’Μπαμπαλέτου).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΖΑΡΟΥΧΛΕΪΚΩΝ: Δ.Κολοβού,Κωβαίου, Καλτσανά, Κουρομιχελάκη (60’Μ.Κολοβού), Ανδρουτσόπουλου, Γεωργίου, Μερτή (72’Μακρή), Παπαχρήστου (83′ Κατσαΐτη), Κορλού, Λαζανά, Βασιλακοπούλου.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Καρυάτιδες Σπάρτης 6 (6-2)

Φείδων Άργους 6 (5-1)

Άρης Κορίνθου 4 (6-4)

Ίκαρος Πετρωτού 4 (6-4)

Εθνικός Καλαμάτας 3 (1-3)

Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων 0 (3-5)

Αμαζόνες Κορινθίας 0 (0-3)

Δόξα Πηγαδακίων 0 (0-5)

Επόμενη αγωνιστική

Άρης Κορίνθου-Φείδων Άργους

Εθνικός Καλαμάτας-Ίκαρος Πετρωτού

Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων-Αμαζόνες Κορινθίας

Καρυάτιδες Σπάρτης-Δόξα Πηγαδακίων

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς