Η Α.Ε. Καλαβρύτων σε… πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας

Μέτρα για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης και την εξοικονόμηση ενέργειας σε κτίρια και εγκαταστάσεις που ανήκουν ή χρησιμοποιούνται από το Δήμο συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων την Πέμπτη κατά τη 10η τακτική συνεδρίασή του, σύμφωνα με την προσαρμογή στην σχετική KYA (δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 3424/τ.B της 2/7/2022) η οποία θέτει ως στόχο για τους ΟΤΑ και το Δημόσιο Τομέα τη μείωσης της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας σε ποσοστό 10% σε σχέση με το 2019.

Η Διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων σε έκτακτη συνεδρίασή του, αποφάσισε, την τροποποίηση των εβδομαδιαίων προγραμμάτων της έτσι ώστε οι προπονήσεις των τμημάτων να γίνονται όσο το δυνατόν με το φως της ημέρας. Παράλληλα θα αποστείλει επιστολή στην διοργανώτρια αρχή των Πρωταθλημάτων, ΕΠΣ Αχαΐας ζητώντας τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας των Καλαβρύτων να γίνονται μεσημεριανές ώρες.

Συγκεκριμένα και όσο αφορά τις προπονήσεις, με άμεση εφαρμογή, η διοίκηση της Α.Ε. Καλαβρύτων, αποφάσισε την τροποποίηση του προγράμματος προπονήσεων της αντρικής ομάδας, που πλέον θα ξεκινούν στις 6μμ αντί στις 7:30μμ, αμέσως δηλαδή μετά των προπονήσεων των Ακαδημιών. Από τέλη Οκτωβρίου που θα αλλάξει η ώρα και θα νυχτώνει νωρίτερα, θα γίνει προσπάθεια νέας προσαρμογής στα ωράρια, ωστόσο αν χρειαστεί φωτισμός, θα χρησιμοποιούνται λιγότεροι πυλώνες.

Η Α.Ε.Καλαβρύτων ευαισθητοποιημένη για όλα τα ζητήματα και με γρήγορα αντανακλαστικά συμβαδίζει με τις κοινωνικές ανάγκες δείχνοντας πρώτη το δρόμο και στην ανάγκη εξοικονόμησης ενέργειας, σεβόμενη πάντα το χώρο που φιλοξενείται, το Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων και σεβόμενη τις ανάγκες των συνδημοτών μας.