Η βαθμολογική συγκομιδή είναι επιτακτική για τον Παναιγιάλειο

Μετά την κατάκτηση -άνευ αγώνα- του δεύτερου «τρίποντου» στο πρωτάθλημα, ο Παναιγιάλειος ολοκληρώνει τις αγωνιστικές εκκρεμότητες που είχαν δημιουργηθεί λόγω των κρουσμάτων covid, με το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Τηλυκράτη Λευκάδας το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη (8/12 – 15:00) στο δημοτικό στάδιο Αιγίου στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής για τον τέταρτο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας όπου η Αιγιώτικη ομάδα, που παλεύει να απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα, υποδέχεται έναν εκ των φαβορί για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. Μάλιστα με δεδομένο ότι από τη μία ο Παναιγιάλειος αναζητά πάση θυσία βαθμό ή βαθμούς για να απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις κι από την άλλη ο σύλλογος της Λευκάδας απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την κορυφή και τη «συγκατοίκηση» με άλλες δύο ομάδες, το παιχνίδι της Τετάρτης έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία και για τις δύο αντιπάλους.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι «μελανόλευκοι», κατάφεραν να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες από τα συνεχόμενα παιχνίδια και φιλοδοξούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με τον Φάνη Γκέκα να έχει και πάλι… συμμετοχές στο «μελανόλευκο απουσιολόγιο». Συγκεκριμένα εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Λιάτος και Βαρουξάκης, ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Κουρτελέσης, Καρακούτης.

Από κει και πέρα στη διάθεση του «μελανόλευκου» τεχνικού είναι οι: Ιωαννίδης, Βίλλιος, Βαλλιάνος, Σπίντζος, Δαλιάνης, Ραπτόπουλος, Ροδόπουλος, Σεμπ. Αφούσσι, , Μπούζντρα, Άλεξ. Αφούσσι, Βλαχόπουλος, Ψωμαράς, Λιάτος, Πλατυκώστας, Κρεμίτσας, Κοχυλάς, Χατζηαντωνίου, Μακρίδης και Σκούτας. Σε ότι αφορά τον «άρχοντα» του παιχνιδιού, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Νικόλαος Αυγερινός του συνδέσμου Αρκαδίας, με βοηθούς τους Γ. Μπάστα και Διον. Πλέσσα του συνδέσμου Κορίνθου.