Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Η διοίκηση του Απόλλωνα ευχαρίστησε τους φιλάθλους

Η διοίκηση  του Απόλλωνα με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο της Περιβόλας και στήριξαν την ομάδα στην πρεμιέρα.

Η ανακοίνωση: «Ολα τα μέλη της Διοικητικής ομάδας του Απόλλωνα αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά καθ’ έναν ξεχωριστά όλους όσοι παραβρέθηκαν στο γήπεδο του Απόλλωνα, στην πρεμιέρα της National League 1, της ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ BSS.

Ακόμα περισσότερο για τα θετικά και συγκινητικά σχόλια τα οποία εξέφρασαν για την αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας. Χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ τη μεγαλύτερη δύναμη του Συλλόγου, τους φιλάθλους μας! Θα έρθουν και δύσκολες μέρες, αλλά υποσχόμαστε τη διαρκή και συνεπή προσπάθεια υλοποίησης των στόχων μας.

Σε αυτό το δύσκολο νέο ξεκίνημα όλοι μαζί, Αθλητές, Προπονητές, Διοίκηση, Φίλαθλοι και Χορηγοί, πετυχαίνουμε τον πρώτο στόχο παρουσιάζοντας ένα υγιές αγωνιστικό σύνολο! Ιδιαίτερα ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη, τους μέχρι τώρα Χορηγούς μας και καλούμε τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες της Πάτρας να στηρίξουν ακόμη περισσότερο την προσπάθεια ΟΛΩΝ και να προβληθούν μέσα από τις δραστηριότητες του ΑΠΟΛΛΩΝ BSS.”