Η επιστροφή ήταν όνειρο για τον Ίκαρο Λακκόπετρας

Κατάφερε να επικρατήσει στα 14 από τα 16 ματς του πρωταθλήματος (δεν προσμετράμε τα δύο ματς με Φωστήρα Οβρυάς) και «στρογγυλοκάθισε» στην κορυφή της κατάταξης του Α΄ ομίλου.

Ο Ίκαρος Λακκόπετρας επέστρεψε δυναμικά στα ερασιτεχνικά γήπεδα της Αχαΐας έχοντας πίσω του μια ισχυρή διοίκηση που θέλει να αποφύγει τα λάθη του παρελθόντος, δημιουργώντας ένα σύνολο με γηγενείς ποδοσφαιριστές.

Η ομάδα της Δυτικής Αχαΐας έχει απολογισμό στον πρώτο όμιλο, 16 νίκες και δύο ισοπαλίες με τέρματα 41-2. Οι μοναδικές ομάδες που σκόραραν κόντρα στους φιλόδοξους πρωταθλητές ήταν ο Αστέρας Λεοντίου και ο Ρωμανός με τους δεύτερους μάλιστα να τους έχουν υποχρεώσει σε “λευκή” ισοπαλία στον πρώτο γύρο, όπως και Γαλήνη.

Στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται η παλιά δόξα της Αχαϊκής, ο Παύλος Μητρόπουλος. Ο έμπειρος τεχνικός στηρίχθηκε σε έμπειρους παίκτες (Ντάζος, Σαμίκος, Μπεκίρης, Δούλας κ.α), αλλά και σε πιο νεαρούς που δίνουν πάντα το απόλυτο των δυνατοτήτων τους και το αποτέλεσμα ήταν άκρως ικανοποιητικό.

Πρώτοι σκόρερ της ομάδας είναι ο Γιώργος Ντάζος και ο Ανδρέας Σαμίκος που έχουν σημειώσει από 5 γκολ, ενώ ακολουθούν οι  K. Γκοτσούλιας (3), Α. Παππάς (2), Σκόνδρας (2), Δρακόπουλος (2), Ν. Μπεκίρης (2),  Κ. Λιβάνης (2), Δούλας (1), Σ. Φραγκούλιας (1), Σ. Τζελατής (1), Δ. Μαρινόπουλος (1), Κ. Μπεκίρης (1), Μ. Μπεκίρης (1).