Η επιστροφή του Κουσκουνά και η ανάγκη να βρει γρήγορα ρυθμό

Ο Νίκος Κουσκουνάς επέστρεψε στη βασική ενδεκάδα, την περασμένη Κυριακή , αγωνιζόμενος με τα «κοκκινόμαυρα» για 68 λεπτά, δίνοντας τη θέση του στο Χρήστο Γιούση.

Ο έμπειρος φορ, πήρε χρόνο συμμετοχής από το Χρήστο Καραπίτσο και παρότι δεν ήταν πλήρως έτοιμος από τον τραυματισμό του, βοήθησε αρκετά. Η ανάγκη του να βρει γρήγορα ρυθμό είναι μεγάλη, καθώς φάνηκε και σε αυτό το ματς, πως η Παναχαϊκή απέχει ακόμα από αυτό που θέλει ως προς την αποτελεσματικότητά της.

Οι “κοκκινόμαυροι”, είχαν τελικές προς την εστία του Ιωνικού, χωρίς όμως κάποια από αυτές να καταλήξει στα δίχτυα των γηπεδούχων. Ο Κουσκουνάς δεν είναι μάγος να αλλάξει δραματικά την κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο δείχνει ότι κάτι πάει να αλλάξει με την επιστροφή του επιθετικά.

Το πάθος που έλλειπε όλη την χρονιά βγήκε έστω και λίγο στη Νεάπολη και πλέον αυτό το λίγο πρέπει να γίνει τεράστιο, τώρα στα εναπομείναντα ματς για να κάνει σωστά την δουλειά η ομάδα και να παλέψει για τους στόχους της. Οι επιστροφές θα δώσουν άλλο αέρα στην ομάδα, γι΄ αυτό και αναφέρεται συνεχώς σε αυτές ο Καραπίτσος στις δηλώσεις του, για ομάδα πιο επιθετική με την προϋπόθεση βέβαια να μην χάσει ξανά ποδοσφαιριστή από προβλήματα τραυματισμών.