Η επιτακτική ανάγκη για βελτίωση και μεταγραφές

Ανεξάρτητα από το κακό αποτέλεσμα με την Α.Ε. Καραϊσκάκη η Παναχαϊκή έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα τη σεζόν. Το καλό είναι ότι βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή και οι «γκέλες» της, δεν έχουν αποτυπωθεί στη βαθμολογία.

Αλλά, όπως έχουμε σημειώσει αρκετές φορές, η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής, θα πρέπει να ενισχύσει την ομάδα με μεταγραφές, αν θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι της πρώτης θέσης, μέχρι το τέλος. Πλέον, το συμπέρασμα ότι η φετινή ομάδα της Παναχαϊκής που έχει στήσει η προηγούμενη τεχνική ηγεσία χρειάζεται ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις διαπιστώθηκε πολύ περισσότερο, μετά το ματς με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, αλλά και σε προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας, που έδειξε ότι δεν έχει το απαραίτητο βάθος και τους παίκτες για το κάτι παραπάνω.

Το πώς λοιπόν θα υλοποιηθεί στην πράξη η ενίσχυση της Παναχαϊκής είναι κάτι που προϋποθέτει να ληφθούν υπόψη και άλλες παράμετροι. Κι αυτό γιατί θα πρέπει οι παίκτες που θα έρθουν να «κολλήσουν» αμέσως στο σύνολο και να μην οδηγήσουν σε πισωγυρίσματα. Πρέπει να έχουν “ευστοχία” στις μεταγραφές, σε αντίθεση με αυτές του καλοκαιριού.

Μπάρλος και Παπαδόπουλος συμφωνούν στην φιλοσοφία της ενίσχυσης της Παναχαϊκής τη μεταγραφική περίοδο που έχουμε μπροστά μας. Κι αυτό είναι το κοινό σημείο των δύο πλευρών. Πέρα από την ανάγκη να βρεθούν ποιοτικοί παίκτες που θα διεκδικήσουν αμέσως θέση βασικού.

Ο Δημήτρης Γκίνο βρέθηκε στο γήπεδο σήμερα και αν οι εξετάσεις του είναι καλές θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες. Με Βασιλόγιαννη το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις, ενώ πάντα παίζει δυνατά του Δημόπουλου, Γιαννούτσου και του Χατζηστραβού.