Η “επιχείρηση – ενίσχυση” συνεχίζεται

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε το Χρήστο Κολλά, ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο και με άλλον ποδοσφαιριστή και η “επιχείρηση – ενίσχυση” για την ομάδα συνεχίζεται.

Οι υψηλές υποχρεώσεις των «κοκκινόμαυρων» και η θέληση να παρουσιαστούν ακόμη πιο βελτιωμένοι στην νέα σεζόν, σε συνδυασμό με τις δεδομένες αδυναμίες που υπάρχουν σε συγκεκριμένες θέσεις επιβάλλουν στους «κοκκινόμαυρους» να προχωρήσουν την προσπάθεια για να γίνουν μεταγραφές.

Μετά την αβεβαιότητα των τελευταίων βδομάδων από χθες 2 Ιουλίου ξεκίνησε επίσημα η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού. Αθόρυβα και χωρίς πολλές φαμφάρες η Παναχαϊκή θέλει να αποφύγει τα περσινά λάθη και να στηριχθεί σε νεότερους ποδοσφαιριστές που έχουν φιλοδοξίες να διακριθούν.

Στην Παναχαϊκή θα κάνουν ότι είναι δυνατόν και η διοίκηση και ο πρόεδρος για να ενισχυθεί η ομάδα και να παρουσιαστεί όπως πρέπει. Η φετινή σεζόν θα είναι σαφώς πιο δύσκολη, αλλά με σωστό προγραμματισμό μπορούν να γίνουν όμορφα πράγματα.

Επίσης οι «κοκκινόμαυροι» συνεχίζουν τις κινήσεις του κάτω από άκρα μυστικότητα και με τον team manager. Mια θέση που πρέπει να επιλεχθεί ένας σοβαρός άνθρωπος, καθώς μιλάμε για ένα το νευραλγικό πόστο δίπλα στον πάγκο. Ο γενικός αρχηγός πρέπει να ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει Παναχαϊκή, ειδικά αν έχει περάσει από το σύλλογο στο παρελθόν ως παίκτης.

Η Παναχαϊκή οργανώνεται ποδοσφαιρικά με συγκεκριμένο σχέδιο, πλάνο, στρατηγική. Βάζει τις βάσεις, θα φυτέψει τους καρπούς που τα επόμενα χρόνια θα την φέρουν σε θέση ισχύος ως κλαμπ σε μια σειρά από πολύ σημαντικούς τομείς που για την ώρα όχι απλά υστερούσε η ομάδα της Πάτρας, αλλά ήταν παντελώς ανύπαρκτη.