Η “επόμενη μέρα” δεν αφήνει περιθώρια για πισωγύρισμα

Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, μετά την ισοπαλία με τον Εργοτέλη (1-1) οι ελπίδες για τα πλέι οφ εξανεμίστηκαν, ήρθε και η «τεσσάρα» όπως ήρθε στην Ξάνθη, όμως ο πρόεδρος Γιώργος Μπάρλος βγάζει ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Μήνυμα που έχει να κάνει με το πείσμα και την αποφασιστικότητα για να προχωρήσει και να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε φέτος.

Είναι ξεκάθαρο το κλίμα μέσα στην ομάδα. Όλοι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν με ψηλά το κεφάλι, πολλή δουλειά, αφού απομένουν πέντε ματς στα πλέι άουτ. Κανείς δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του, όλοι αναγνωρίζουν τις ευθύνες και τα λάθη, αλλά η “επόμενη μέρα” δεν αφήνει περιθώρια για πισωγύρισμα. Περιλαμβάνει πέντε αγώνες ως το τέλος της σεζόν, αρχής γενομένης από την Τρίτη κόντρα στον Απόλλων Λάρισας στην Αγυιά.

Όλα αυτά περιγράφονται ξεκάθαρα στο μυαλό και στα “θέλω” του Μπάρλου. Ενδεχομένως μετά τα πλέι άουτ να γίνει αυτή η περιβόητη συνέντευξη τύπου για την οποία όλοι είχαν άποψη, αλλά άπαντες είχαν την υποχρέωση να κάνουν κριτική όταν έπρεπε και όχι τώρα. Στα θέματα των προσφυγών πρέπει να ξεκαθαριστεί πως ο Σάββας Σιατραβάνης έχει εξοφληθεί και σειρά παίρνουν οι υπόλοιποι. Στην Αθήνα γράφονται πράγματα που δεν διασταυρώνονται και δεν υφίστανται με σκοπό να πλήξουν την ήδη «πληγωμένη» ομάδα.