Η ιστορία άρχισε να γράφει και γεννήθηκε… ο Άρης Πατρών W.F.C.

Η ιστορία ξεκίνησε να γράφετε στο γυναικείο ποδόσφαιρο, αφού πλέον ο Άρης Πατρών έχει και επίσημα Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου, η οποία το βράδυ της Τετάρτης έκανε την ανεπίσημη πρεμιέρα της, πραγματοποιώντας την «πρώτη» της προπόνηση στο γήπεδο των Πετεινών και ετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπου και θα συμμετάσχει.

Στην Εγλυκάδα ο προπονητής του γυναικείου τμήματος Ανέστης Δελδήμος, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου Γιάννη Ρηγόπουλο, τον γυμναστή Μάκη Παρασκευόπουλο και τον προπονητή των ανδρών Θανάση Παπουτσή, υποδέχτηκαν τα κορίτσια που θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα στην «ερυθρόλευκη» ιστορία.

Μετά τις… συστάσεις και την παράδοση ιματισμού, οι παίκτριες πάτησαν χορτάρι και ακολούθησε η προπόνηση της ομάδας υπό το φως των προβολέων και με αρκετό κόσμο να παρακολουθεί τις ασκήσεις και τις ενέργειες από τα κορίτσια. Οι προπονήσεις και η έλευση νέων παικτριών θα συνεχιστεί σε Προσφυγικά και Εγλυκάδα, με τα πρώτα φιλικά να μην αργούν, όπως και η κλήρωση του πρωταθλήματος.

«Το κουβάρι λοιπόν ξετυλίχθηκε, η ιστορία άρχισε να γράφει και γεννήθηκε… ο Άρης Πατρών W.F.C.»