Η καλύτερη άμυνα και καλύτερη επίθεση στον 9ο όμιλο

Tέσσερις αγωνιστικές έχουν παιχτεί στο 9ο όμιλο της Γ΄ Εθνική με την ομάδα του Παναιγιαλείου να βρίσκεται στην πρώτη έχοντας 8 βαθμούς (2 νίκες και 2 ισοπαλίες).

Παναιγιάλειος, Ναυπακτιακός Αστέρας, Ζάκυνθος, ΠΑΟ Βάρδας, Διαγόρας Βραχνεΐκων και Αίας Γαστούνης παραμένουν αήττητοι. Οι Βραχνιώτες και ο Αίας Γαστούνης έχουν δύο αγώνες λιγότερους, ενώ ο Ναυπακτιακός Αστέρας έχει πραγματοποιήσει το ρεπό του. Όσον αφορά στην ομάδα που ακόμα δεν έχει πάρει βαθμό, είναι το Διαβολίτσι.

Ο Ναυπακτιακός Αστέρας έχει και την καλύτερη επίθεση στον όμιλο, καθώς μετράει 8 γκολ. Αντίθετα την χειρότερη επίθεση διαθέτουν το Τσιλιβή έχοντας παίξει όλους τους αγώνες (1 γκολ), το Διαβολίτσι (1 γκολ) έχοντας παίξει δύο αγώνες και η Αχαϊκή (1 γκολ σε 4 αγώνες).

Τον τίτλο βέβαια της καλύτερης άμυνας, τον μοιράζονται δύο ομάδες. Ο ΠΑΟ Βάρδας που έχει παίξει τέσσερα παιχνίδια έχοντας δεχτεί μόλις ένα τέρμα και ο νεοφώτιστος Αίας Γαστούνης, ο οποίος όμως έχει δύο παιχνίδια λιγότερα. Ακολουθούν Αχαϊκή και Διαγόρας Βραχνείκων που έχουν δεχθεί μόλις δύο τέρματα. Την χειρότερη άμυνα έχει το Τσιλιβή με (8 γκολ) και η Θύελλα Πατρών (7 γκολ).