Η κούπα στη Θύελλα Πατρών, τίμησαν τη μνήμη του Γ. Γεωργιτσόπουλου!

Φωτογραφία: Χρυσάνθη Μπαρμπέρη

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το πρώτο ποδοσφαιρικό τουρνουά στη μνήμη του αδικοχαμένου προπονητή, Γιάννη Γεωργιτσόπουλου.

Το τουρνουά το οποίο έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα διοργανώθηκε με την πρωτοβουλία και τη συμμετοχή των ποδοσφαιρικών ομάδων της Θύελλας Πατρών, της Δόξας Παραλίας, της Αναγέννησης Πατρών και των Ροϊτίκων. Ο Γιάννης Γεωργιτσόπουλος και στις τέσσερις ομάδες είχε δουλέψει ως προπονητής, ενώ ως ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί στη Θύελλα Πατρών και την Αναγέννηση.

Το ποδοσφαιρικό τουρνουά ξεκίνησε το Σάββατο και ολοκληρώθηκε την Κυριακή με δύο αναμετρήσεις και παρουσία αρκετών φίλων τόσο των ομάδων όσο και του αείμνηστου Γιάννη.

Στον πρώτο παιχνίδι η Θύελλα Πατρών επικράτησε με 1-0 της Δόξας Παραλίας ενώ στο δεύτερο ματς η Αναγέννηση Πατρών νίκησε με 2-0 την Α.Ε. Ροϊτίκων.

Στον χθεσινό μικρό τελικό η Δόξα Παραλίας επικράτησε με 1-0 της ΑΕ Ροϊτίκων, ενώ η Θύελλα Πατρών νίκησε με 2-0 την Αναγέννηση Πατρών που κατέκτησε το κύπελλο του πρώτου τουρνουά.

Η σύζυγος του Γιάννη Γεωργιτσόπουλου παρέλαβε την κούπα η οποία με τη σειρά της το έδωσε στην ομάδα της Θύελλας Πατρών.

Να σημειωθεί ότι χθες πραγματοποιήθηκε και τρισάγιο στη μνήμη του Γιάννη και εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων παρέδωσαν τιμητική πλακέτα στην οικογένειά του.