Η μπίλια έκατσε στο “Χ”

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Αετός/Αστραπή και Ατρόμητος Πατρών, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα του κ. Τσίρκοβιτς ίσως αδικείται, καθώς σπατάλησε 2-3 καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, ενώ επίσης είχε και δοκάρι στην τελευταία φάση της αναμέτρησης.

Ο Ατρόμητος διαμαρτύρεται έντονα στο 4ο λεπτό για ανατροπή και τον μη καταλογισμό του πέναλτι (υπέρ του) που θα έδινε άλλη τροπή στην αναμέτρηση. Με αυτή την ισοπαλία η ομάδα οι “κόκκινοι” βρίσκονται πλέον στην 5η θέση με 25 βαθμούς και στο +3 από τα play out και την απευθείας παραμονή.

Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος παρέμεινε στην 10η θέση με 17 βαθμούς και στο -6 από την απευθείας παραμονή. Το χθεσινό παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα του Ατρομήτου να διαμαρτύρεται έντονα στο 4ο λεπτό για πέναλτι, καθώς υποστηρίζουν πως ο Ν. Γκότσης ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Χαϊκάλη με τον Διαιτητή Πράνταλο να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.

Η πρώτη ουσιαστικά καλή ευκαιρία του παιχνιδιού ήρθε στο 21′ με το φάουλ του Καλογερόπουλου που πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Δέκα λεπτά αργότερα ο Σιδέρης θα αποκρούσει στην αριστερή του γωνία το δυνατό σουτ του Ν.Γκότση.

Για να έρθουμε στο 44′ και στην τελευταία ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου όπου ο Μπίτη απέκρουσε το σουτ του Παπαδιονυσίου. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του κ.Τσίρκοβιτς ήταν αυτή που σπατάλησε τρεις ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Αρχικά στο 56′ ο Μικελάτος έβγαλε την σέντρα, ο Μπέργκοβιτς έπιασε την κεφαλιά με τον Μπίτη να αποκρούει στην δεξιά του γωνία. Εν συνεχεία στο 62′ το πλασέ του Παπαδιονυσίου από ευνοϊκή θέση θα καταλήξει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 76′ εξαιρετική ατομική ενέργεια του Μικελάτου ο οποίος θα κάνει φοβερή κάθετη πάσα αλλά το πλασέ του Παπαδιονυσίου θα καταλήξει αουτ. Στο 80′ φάουλ του Χριστόπουλου κεφαλιά του Τσίτσαρη η μπάλα θα περάσει άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα το σουτ του Παπαδιονυσίου θα καταλήξει άουτ, ενώ στην τελευταία φάση της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 95′ ο Καρμοκόλιας εκτέλεσε το κόρνερ αλλά η κεφαλιά του Λαζανά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Συνθέσεις:

Αετός/Αστραπή (Μίκι Τσίρκοβιτς): Σιδέρης, Μπίρμπας, Τράκης, Καρμοκόλιας, Χαϊκάλης, Μπέργκοβιτς, Λαζανάς, Παπαδιονυσίου, Καλογερόπουλος (72′ Καρέλας), Παπαχρήστος, Μικελάτος (84′ Σουγλέρης).

Ατρόμητος Πατρών (Βασίλης Φίλιππας): Μπίτη, Παλούκης, Χριστόπουλος, Βασιλείου, Τσίτσαρης, Νικολάι, Ν.Γκότσης, Τσάκωνας (70′ Πρίφτης), Μπακόπουλος, Π.Γκότσης, Μαργώνης.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς