Η Ξάνθη, στέλνει τον Παναιτωλικό ακόμα πιο κοντά στην Παναχαϊκή!

Πηγή: thrakisports.gr

Προβάδισμα πρόκρισης εν όψει του δεύτερου ματς των μπαράζ με τον Παναιτωλικό πήρε η Ξάνθη, η οποία απάντησε στο γκολ του Βέργου (6′) με τους Έμπερτ (52′) και Μικελτάντζε (71′) για το τελικό 2-1.

Η ομάδα του Αγρινίου πήρε προβάδισμα στο σκορ (0-1) στο 6’, όταν ο Βέργος με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ίτσο, μετά από τραγικό λάθος του Πέτροβιτς και ασίστ του Ντουάρτε.

Η Ξάνθη έφερε το ματς στα ίσια (1-1) στο 52’, όταν ο Σιατραβάνης έβγαλε την κάθετη στον Έμπερτ, ο Γερμανός με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-1.

Ο ΑΟΞ έφτασε στην ολική ανατροπή στο 71’ με την «χρυσή» αλλαγή του Τεννέ τον Μικελτζάντε να σκοράρει γράφοντας το τελικό 2-1, μετά από σέντρα του Σγχόιγεν. Η ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 30 Μαΐου.

Συνθέσεις:

ΞΑΝΘΗ (Τεννές): Ίτσο, Θυμιάνης (70’ Τεσίγια), Δημούτσος, Σιατραβάνης (87′ Στάθης), Πέτροβιτς (35’ Μικελτάντζε), Θ. Παπάζογλου (87′ Καπνίδης), Βέρκερ, Τζούρμαν, Έμπερτ, Παντελιάδης, Ντίνας (70’ Σγχόιγεν).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Δέλλας): Κνετ, Περέιρα (86′ Καρέλης), Μανθάτης, Τσότσαλιτς, Καρασαλίδης, Εντινγκά (86′ Βάντερσον), Μπαρμπόσα, Ντίας, Μεντόζα (63’ Ταχάρ), Ντουάρτε (74’ Αριγίμπι), Βέργος (74′ Ματσόλα).