Η Παναχαϊκή έδωσε μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο για τα σχέδια του λεωφορείου (pics)

Η απόφαση των ανθρώπων της Παναχαϊκής να βάλουν τους οπαδούς της ομάδας στο κόλπο για το «ντύσιμο» του λεωφορείου του συλλόγου έφερε μεγάλη ανταπόκριση. Αποτέλεσμα αυτού, να δοθεί παράταση μίας ημέρας, μέχρι τη Δευτέρα, 25 Μαΐου, για να στείλουν οι φίλοι των Πατρινών τις προτάσεις τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την παράταση:

«Λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης και του ενδιαφέροντος των φιλάθλων αναφορικά με τη συμμετοχή τους στη σχεδίαση του νέου λεωφορείου της ομάδας μας, η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 δίνει μία μέρα παράταση στην αποστολή των σχεδίων έως και την Δευτέρα (25/5). 

Μέχρι την Δευτέρα (25/5) στο e-mail της ΠΑΕ office@pfc1891.gr θα μπορείτε να στέλνετε τα σχέδια σας έτσι ώστε να τεθούν στην ψηφοφορία η οποία θα γίνει την Τρίτη (26/5). Συγκεκριμένα, η ανάδειξη του νικητήριου σχεδίου θα προκύψει έπειτα από την αποστολή e-mail στην ΠΑΕ την ίδια μέρα (26/5) σε μία διαδικασία που θα είναι απλή και εύκολη για όλους. Η ΠΑΕ έχει δώσει από έναν αριθμό στο κάθε σχέδιο (π.χ. 1,2,3 – δείτε παρακάτω) και ακολούθως στέλνοντας τα e-mail σας με τον αριθμό που αντιστοιχεί στο σχέδιο που σας αρέσει θα προκύψει το τελικό αποτέλεσμα.

Ενδεικτικά παρουσιάζουμε κάποια σχέδια που ήδη έχουν φτάσει στο e-mail της ομάδας μας, με την κωδική ονομασία που θα έχουν στην ψηφοφορία της Τρίτης (26/5)».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Είναι απαραίτητο για όλους όσοι έχουν σχεδιάσει να στείλουν στην ΠΑΕ (όσοι δεν το έχουν κάνει) και την πίσω όψη του λεωφορείου. 

Αριθμός 1: 

1a.jpg
1b.jpg

Αριθμός 2:

2.jpg

Αριθμός 3:

3.jpg

Αριθμός 4: 

4.jpg

Αριθμός 5:

5.jpg
5a.jpg

Αριθμός 6: 

6.jpg

 Αριθμός 7:

7.png

Αριθμός 8: 

8.jpg
8a.jpg