Η Παναχαϊκή βάζει τις βάσεις στο Καρπενήσι

Για το Καρπενήσι αναχώρησε πριν λίγη ώρα η αποστολή της Παναχαϊκής η οποία θα παραμείνει στο βουνό για δέκα μέρες ώστε να βάλεις τις βάσεις για τη φετινή σεζόν.

Η Πατρινή ομάδα έχει ήδη δουλέψει ένα μήνα στην βάση της ωστόσο το «χτίσιμο» θα λάβει χώρα στο Καρπενήσι όπου η ομάδα θα δώσει και τρία φιλικά τεστ- το πρώτο την Πέμπτη με αντίπαλο τη ΑΕΛ- όπου θα γίνουν δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα.

Μάλιστα με την επιστροφή της ομάδας στην Πάτρα θα τρέξουν και εξελίξεις στα μεταγραφικά αφού είναι γνωστό πως ψάχνεται για την απόκτηση ενός παίκτη. Ίσως και παραπάνω ανάλογα με το τι θα συμβεί και στο βουνό.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος  έχει επιλέξει για το βουνό 29 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους εξής: 

Ανδρέας Κολοβούρης, Χρήστος Θεοδωράκης, Μάριος Μικές, Ignacio Liporace, Ivan Silva, Nikola Karaklajic, Petar Karaklajic, Βαγγέλης Αλεξόπουλος, Ηλίας Κουλούρης, Νίκος Κωνσταντακόπουλος, Ατίλιο Λιμάτσι, Florenc Keri, Γιάννης Μακρής, Ανδρέας Μαστραντωνάκης, Γιάννης Μπουρλάκης, Μανώλης Παπαχρονόπουλος, Γιώργος Σμίλτος, Νίκος Στασινόπουλος, Λυμπέρης Στεργίδης, Χαράλαμπος Τοπάλ, Αντώνης Τριμμάτης, Δημήτρης Τσακμάκης, Αντώνης Τσιάρας, Άγγελος Χαντί, Ιωακείμ Ζυγκερίδης, Τίμος Πατρώνης, Παναγιώτης Λινάρδος, Juan Alberto Larrea, Μαριάνο Αγκαράι.