Η Παναχαϊκή ενισχύθηκε σημαντικά στην επίθεση, “παράθυρο” για μια ακόμα προσθήκη

Το μεσημέρι της Παρασκευής στο patragoal, γράφαμε πως η Παναχαϊκή χρειάζεται ενίσχυση στην επίθεση και πως η διοίκηση ανεβάζει στροφές για το συγκεκριμένο κομμάτι και δεν χρειάστηκε πολλές ώρες για να επιβεβαιωθούμε.

Το βράδυ της Παρασκευής, είδαμε την διοίκηση της ομάδας να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις και μετά από νέα επαφή με τον Νέστορα Μυτίδη να τον κάνει δικός της προσθέτοντας ένα σημαντικό «όπλο» στη φαρέτρα της με την διοίκηση του Σταθάκη να κάνει αυτά που πρέπει ώστε να αποσπάσει την υπογραφή του Κύπριου.  

Μιλάμε για παίκτη που ηταν βασικό σε ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό  στον Λεβαδειακό ο οποίος μάλιστα ανέβηκε και στη κατηγορία των μεγάλων.

Επειδή ο Μυτίδης έχει παίξει για περίπου 3 μήνες-έπαιξε τη σεζόν που ο covid έβαλε πρόωρο stop στη Σούπερ Λιγκ 2- στην Παναχαϊκή, δεν θα χρειαστεί μεγάλο χρόνο προσαρμογής  και θα βοηθήσει πολύ την κοκκινόμαυρη επίθεση.

Στις 4 Αυγούστου είχαμε γράψει πως η Παναχαϊκή θα κάνει μια προσθήκη στην επίθεση και τέλος ωστόσο από τότε έχουν περάσει 16 μέρες προπονήσεων και 2 δυνατών φιλικών αγώνων.

Το φρέσκο ρεπορτάζ λέει πως η μεταγραφική ενίσχυση ίσως δεν έχει τελειώσει για την Πατρινή ομάδα η οποία έχει τα μάτια της ανοιχτά για να κάνει μια ακόμα κίνηση αν βρεθεί κάτι αξιόλογο.

Δεν ξέρουμε ακόμα σε ποια θέση ωστόσο  σίγουρά δεν θα γίνει κίνηση  για την επίθεση αλλά ίσως για μια από τις δυο άλλες γραμμές..

Μέχρι τα τέλη Αυγούστου-ανάλογα και με την εικόνα των επόμενων φιλικών- θα έχει ξεκαθαρίσει αν και σε ποια θέση θα γίνει μια ακόμα μεταγραφή και σε ποια θέση.

Π. ΚΟΓΚΟΣ