Η Παναχαϊκή θέλει ακόμα δουλειά, ίσως και 1-2 προσθήκες

Δυο πρόσωπα έδειξε η ομάδα της Παναχαϊκής στο χθεσινό φιλικό με το Πάτραι  με το πρώτο ημίχρονο να δείχνει, μετά τα πρώτα 20 λεπτά, κόπωση και έλλειψη φρεσκάδας αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν εμφανώς  πιο ανταγωνιστική αλλά και πιο αποτελεσματική με 3 γκολ αλλά και ένα χαμένο πέναλτι σε 45 λεπτά.

Απέναντι σε μια ομάδα Γ΄ Εθνικής που πάλεψε όσο μπορούσε, η ομάδα του Παπαδόπουλου, έδειξε πως χρειάζεται ακόμα χρόνο για να “δέσει” και να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες αλλά το σημαντικό είναι πως υπάρχει ακόμα χρόνος μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ενώ θα πρέπει να προσθέσουμε πως έλειπαν και παίκτες κλειδιά όπως είναι οι Μυτίδης-Λαρέα.

Οπότε ακόμα δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματά, εκτός από αυτά που είπε και ο προπονητής πως η ομάδα χρειάζεται ακόμα δουλειά για να είναι έτοιμη.

Εμείς θα προσθέσουμε πως η ομάδα ίσως χρειαστεί και 1-2 παίκτες-άλλωστε το είπε και ο Παπαδόπουλος στις δηλώσεις του-, εμείς θα λέγαμε στη μεσαία γραμμή ή και πιο μπροστά, ένα παίκτη που να έχει δημιουργικές ικανότητες ώστε να μπορεί να ξεκλειδώνει τις κλειστές άμυνες.

Πάντως πριν βγουν ασφαλή συμπεράσματα, καλό είναι να περιμένουμε λίγες μέρες να μπούμε στο πρόγραμμα όλοι οι παίκτες και να μπορέσει και ο Παπαδόπουλος να κάνει τις δοκιμές που θέλει.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Από εκεί και πέρα η Πατρινή ομάδα κοιτάζει το επόμενο φιλικό που θα γίνει την Τετάρτη με αντίπαλο την Καλαμάτα στην ομώνυμη πόλη.

Οι παίκτες θα προπονηθούν σήμερα και θα ξεκινήσουν οι δοκιμές ενόψει του φιλικού της Τετάρτης που θα είναι πιο δυνατό σε σχέση με το χθεσινό.

Π. ΚΟΓΚΟΣ