Η Παναχαϊκή με “ρεζέρβες” νίκησε 1-0 τον Άρη Πατρών

Η Παναχαϊκή νίκησε χθες 1-0 τον Άρη Πατρών σε φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο Προσφυγικών.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε στο 6ο λεπτό ο δραστήριος Νιλτίνιο με πλασέ μετά από κλέψιμο (0-1). Στο 36’ της συνάντησης ο Άρης Πατρών είχε οριζόντιο δοκάρι σε απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του “πρώην κοκκινόμαυρου”, Μίλτου Μητρόπουλου.

Ο Άρης είχε και δεύτερο δοκάρι στο 50΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μητρόπουλου και κεφαλιά του Μεντζελόπουλου.

Η Παναχαϊκή σήμερα (22/10) έδωσε ένα φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο τον Άρη Πατρών στα Προσφυγικά κυρίως για να αγωνιστούν όσοι ποδοσφαιριστές δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στον αγώνα Κυπέλλου και γενικότερα.

Οι κοκκινόμαυροι επικράτησαν με 1-0 απέναντι στον μαχητικό Άρη Πατρών. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε στο 6’ ο δραστήριος Νιλτίνιο με πλασέ μετά από κλέψιμο (0-1). Στο 36’ της συνάντησης ο Άρης Πατρών είχε οριζόντιο δοκάρι σε απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μητρόπουλου

Ο Άρης είχε και δεύτερο δοκάρι στο 50΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μητρόπουλου και κεφαλιά του Μεντζελόπουλου. Στο φιλικό παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Άρη αγωνίστηκε και ο Ζούγκα, Αμερικανός στην υπηκοότητα, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Β’ Εθνική Γεωργίας.

Το αρνητικό στο φιλικό παιχνίδι της Παναχαϊκής ήταν οι δύο τραυματισμοί των Νιλτίνιο και Ζυγκερίδη. Ο πρώτος δέχτηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα και αποχώρησε ενώ ο δεύτερος υπέστη μυϊκό τραυματισμό. Στον πάγκο των “κοκκινόμαυρων” έκατσε ο Γιάννης Βογιατζής, καθώς απουσίαζε για άγνωστο λόγο ο Σούλη Παπαδόπουλος.

Συνθέσεις:

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ: Σουγλέρης (36′ Αναστασοβίτης) Πανάρετος, Μενύχτας, Μεντζελόπουλος, Γεωργόπουλος, Μπούμπαλης, Αγγελής (68′ Μαρκόπουλος), Κουτρούμπας (68′ Παπαϊωάννου), Κωστής (53′ Οικονομόπουλος), Μητρόπουλος, Σπανός.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μικές, Τοπάλ, Ρουγκάλας, Θεοδωράκης, Λιοφάγος, Παπαχρονόπουλος, Σίλβα, Μακρής (51’ Στασινόπουλος), Τριμμάτης, Νιλτίνιο (42’ Χαντί), Ζυγκερίδης (33’ Ζούγκα).