Η Παναχαϊκή οφείλει να κοιτάξει μόνο μπροστά!

Σε ένα παιχνίδι που ήθελε οπωσδήποτε την νίκη η Παναχαϊκή για να ξεκινήσει με τρίποντο την περιπέτεια της στη Σούπερ Λιγκ 2 τελικά έμεινε με το τελικό 1-1 απέναντι στα Τρίκαλα. “Βραχυκύκλωσε” στο δεύτερο ημίχρονο και το πλήρωσε η ομάδα της Πάτρας σε ένα ματς που εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων.

Οι Τρικαλινοί κατέβηκαν διαβασμένοι στην Αγυιά, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στην επανάληψη και στην συνέχεια έκαναν το παιχνίδι που ξέρουν καλύτερα, κατάφεραν να κλειδώσουν την ομάδα του Παπαδόπουλου και να τσιμπήσουν τον βαθμό της ισοπαλίας στην επιστροφή τους στη Β΄ Εθνική.

Γενικά ορισμένοι παίκτες που αποτελούν βαρόμετρο στην απόδοση της ομάδας δεν έφτασαν στα επιθυμητά επίπεδα και μοιραία η Παναχαϊκή υστέρησε σε αρκετά σημεία. Δεν είναι φυσικά ώρα για γκρίνιες και μουρμούρες. Δεν υπάρχει χρόνος. Την Τετάρτη η ομάδα της Αχαΐας έχει και άλλο ματς. Αυτή τη φορά είναι πιο κρίσιμο στη Ρόδο κόντρα στον Διαγόρα.

Η Παναχαϊκή, η διοίκηση, το τεχνικό τιμ, οι παίκτες και ο κόσμος πρέπει να κοιτάξουν μόνο μπροστά, αφήνοντας πίσω τους την ισοπαλία του Σαββάτου. Βρισκόμαστε στη 2η αγωνιστική, στο ξεκίνημα της… ανηφορικής προσπάθειας και κανείς δεν μπορεί να μείνει σε ένα αποτέλεσμα όσο πικρό και βαρύ κι αν είναι. Ειδικά φέτος, όταν όλοι γνωρίζουν από πριν πόσο δύσκολη είναι η αποστολή τους.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι παίκτες του καλούνται από σήμερα να αναλύσουν τα αίτια του κακού ξεκινήματος, να βρουν τρόπους να διορθώσουν τα λάθη τους και να προχωρήσουν μπροστά. Αυτό το μήνυμα, άλλωστε έστειλαν και οι φίλαθλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Παναχαϊκή έχει μπροστά της άλλα 21 παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Αρχής γενομένης του αγώνα με τον Διαγόρα Ρόδου καλείται να βρει τον δρόμο της. Μαθαίνοντας από τα λάθη του, πεισμώνοντας από τα όσα έγιναν…