Η Παναχαϊκή ρίχνει τις τιμές για να προσελκύσει κόσμο

Μειωμένες τιμές, ελεύθερη είσοδος και διάφορες αλλαγές στον αγώνα της Παναχαϊκής με τον Αίαντα Γαστούνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η διοίκηση της Παναχαϊκής με αφορμή τον εντός έδρας αγώνα για την 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου με τον Αίαντα Γαστούνης (14/11- 15:00) ενημερώνει για τα εξής:

Μετά τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα με το Διαβολίτσι και την εικόνα που είχαν οι κερκίδες στο γήπεδο μας, αξιολογήσαμε τα δεδομένα και αφουγκραστήκαμε την επιθυμία της πλειοψηφίας των φιλάθλων μας. Κατανοούμε πλήρως την απογοήτευση του κόσμου μας για τη φετινή συμμετοχή μας στην Γ’ Εθνική, ένα πρωτάθλημα που σε καμία περίπτωση δεν αρμόζει στο ιστορικό μέγεθος που έχει η Παναχαϊκή, αλλά όλοι μαζί και μόνο ενωμένοι θα πετύχουμε το στόχο μας.

Έτσι λοιπόν πήραμε την απόφαση να μειώσουμε τις τιμές των εισιτηρίων και παράλληλα να μεγαλώσουμε τον αριθμό των ατόμων που θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο γιατί το πρώτο που μας ενδιαφέρει δεν είναι το οικονομικό, αλλά η ενότητα, η δυναμική του κόσμου και η εικόνα ενός γηπέδου που θα μεταφέρει τη θετική αύρα στους ποδοσφαιριστές μας και θα τους δίνει επιπλέον ώθηση όχι μόνο στα εντός, αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Για αυτούς τους λόγους εκτός των γυναικών που θα συνεχίσουν να εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο, δικαίωμα ελεύθερης εισόδου θα έχουν όλοι οι φοιτητές αφού επιδείξουν το πάσο, όλα τα παιδιά κάτω των 15 ετών, ενώ για την σκεπαστή κερκίδα η τιμή του εισιτηρίου ορίζεται στα 5 ευρώ. Στη θύρα των επισήμων παραμένει η τιμή του εισιτηρίου στα 10 ευρώ. Δεν θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων και τα εκδοτήρια του γηπέδου θα ανοίξουν την ημέρα του αγώνα στις 13:30.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους και πρέπει να καλύπτει στόμα και μύτη τόσο κατά την άφιξη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες, όπως και κατά την αποχώρηση.

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΗΣΑΝΤΕΣ

Απαραίτητη προϋπόθεση για αγορά εισιτηρίων είναι οι φίλαθλοι να έχουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά εμβολιασμού covid-19 (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή νόσησης covid-19. Συνίσταται η ηλεκτρονική μορφή του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης καθώς η όλη διαδικασία ταυτοποίησης μπορεί να είναι χρονοβόρα. Οι κάτοχοι εισιτηρίων ή καρτών διαρκείας οφείλουν να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια παραμονής), καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή το πιστοποιητικό νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου. Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα (Α.Δ.Τ/ Δίπλωμα / Διαβατήριο) και τα εισιτήρια/κάρτες διαρκείας πριν την είσοδο των θυρών.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Σχετικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων στο γήπεδο ισχύουν τα εξής: Η είσοδος των ανηλίκων άνω των δώδεκα (12) ετών θα γίνεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους ανηλίκους έως δώδεκα (12 ) ετών επιτρέπεται η είσοδος και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει στην κατοχή του έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης ή κάτι από τα ανωτέρω, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση. Υπενθυμίζεται ότι η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο και έως πέντε (5%) του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και δεκαεπτά (17) ετών.

Τηλεοπτικά μέσω Panachaiki TV η αναμέτρηση!

Το ταξίδι της ομάδας μας για την επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες παίζει στο Panachaiki TV! Όλοι οι εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ζωντανά και αποκλειστικά στο κανάλι της Παναχαϊκής που θα σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία παρακολούθησης του αγώνα διαδικτυακά με εικόνα και ήχο. Παρακολουθήστε τα παιχνίδια με υψηλή ποιότητας παραγωγής από το κινητό, τον υπολογιστή, το tablet ή την smart TV σας!

Η Παναχαϊκή παίζει μπάλα στο δικό της κανάλι με προνομιακές τιμές! Αποκτήστε τώρα το πακέτο ετήσιας συνδρομής για το Panachaiki TV στην τιμή των 36 ευρώ και θα έχετε πρόσβαση σε όλη τη ψηφιακή βιβλιοθήκη της ομάδας (Video On demand) έως και τον Σεπτέμβριο του 2022. Πρόκειται για μία προσφορά ιδιαίτερα συμφέρουσα καθώς το κόστος ανά αγώνα βγαίνει κάτω από 3 ευρώ σε περίπτωση που αποκτήσετε το ετήσιο πακέτο. Αν θέλετε να αποκτήσετε μεμονωμένα ηλεκτρονικό εισιτήριο για τον κάθε αγώνα το κόστος ανέρχεται στην τιμή των 5,50 ευρώ και με αυτή τη δυνατότητα θα μπορείτε να βλέπετε τον αγώνα όσες φορές θέλετε αλλά μόνο σε διάστημα 24 ωρών από την ώρα της πρώτης προβολής του.

Πώς θα αποκτήσετε πρόσβαση στο Panachaiki TV

Ο τρόπος πρόσβασης στο Panachaiki TV είναι εύκολος και εύχρηστος για όλους. Μπαίνετε στο landing page https://page.inplayer.com/panachaikitv επιλέγετε τον αγώνα που σας ενδιαφέρει και στη συνέχεια κάνετε εγγραφή στην πλατφόρμα. Μετά θα σας ανοίξουν οι δύο επιλογές εισιτηρίων (εισιτήριο αγώνα και ετήσια συνδρομή).

Οι επιλογές πληρωμής είναι τρεις:

  1. Χρεωστική / Πιστωτική Κάρτα
  2. PayPal
  3. GooglePay

Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία πληρωμής βγαίνετε ξανά στην αρχική σελίδα της πλατφόρμας και βλέπετε τον αγώνα όταν ξεκινήσει η μετάδοση.”