Η Παναχαϊκή φιλικό τεστ με Πάτραι

Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι, αυτή την φορά στην Πάτρα, θα δώσει σήμερα το απόγευμα (17.45) η ομάδα της Παναχαϊκής η οποία θα υποδεχτεί το Πάτραι.

Το σημερινό φιλικό θα είναι μια ακόμα καλή ευκαιρία για δοκιμές επι δοκιμών από τον Σούλη Παπαδόπουλο ο οποίος έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του εκτός από τον Χουαν Λαρέα που είναι τραυματίας.

Η Πατρινή ομάδα μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο βουνό, εχει γυρίσει στην βάση της και πλέον μπαίνει στο μοντάρισμα της 11αδας που θα βγει μέσα από τα φιλικά παιχνίδια ενώ περιμένουμε να δούμε αν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και τα τελευταία αποκτήματα, οι Μυτίδης-Ρουγκάλας.

  • *Όπως έχει ανακοινώσει η Παναχαικη, το εισιτήριο του αγώνα θα κοστίζει 5 ευρώ και τα εκδοτήρια του γηπέδου θα ανοίξουν μία ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης (16:45).
  • *Η Παναχαϊκή Γ.Ε. ΠΑΕ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι στο φιλικό αγώνα με το Πάτραι θα λειτουργήσουν κανονικά τα κυλικεία του γηπέδου και θα υπάρχει η δυνατότητα να προμηθευτούν από αυτά ότι επιθυμούν.