Η πορεία πριν τη διακοπή για την Αχαϊκή

Μετά από πεντέμισι μήνες η Αχαϊκή επιστρέφει στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Γ’ Εθνική. Η ομάδα της Δυτικής Αχαΐας θα αντιμετωπίσει το την Κυριακή (18/4) στις 16:30 το Ναυπακτιακό Αστέρα στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής.

Τα «καναρίνια» επιστρέφουν στην επίσημη αγωνιστική δράση μετά από πεντέμισι μήνες και συγκεκριμένα από την 1η Νοεμβρίου και την ισοπαλία με τον ΠΑΟ Βάρδας στην Ηλεία.

Oι «κιτρινόμαυροι» είχαν ηττηθεί στην πρεμιέρα με 2-0 από τον Αίαντα Γαστούνης, στη συνέχεια επικράτησαν με 1-0 του Εθνικού Σκουλικάδου στην Κάτω Αχαγιά και εν συνεχεία είχαν δύο «λευκές ισοπαλίες» με Τσιλιβή και ΠΑΟ Βάρδας εκτός έδρας.  Το μοναδικό γκολ της ομάδας το είχε σημειώσει ο Γιώργος Γραμματικόπουλος που αποχώρησε πριν λίγες ημέρες για τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Οι Αχαγιώτες βρίσκονται στην έβδομη θέση με πέντε βαθμούς σε τέσσερις αναμετρήσεις, ενώ την πέμπτη αγωνιστική πήραν τον ρεπό τους. Θυμίζουμε πως από τις 13 ομάδες του 9ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής θα υποβιβαστούν οι 5 τελευταίες ομάδες.

«Ο Ναυπακτιακός είναι από τα φαβορί του ομίλου. Εμείς χάσαμε έξι βασικούς παίκτες και έχουν έρθει πολλά νέα παιδιά, οπότε δουλεύουμε σκληρά και θέλουμε άμεσα να βρούμε ομοιογένεια», δήλωσε ο Αλέξης Γαβριλόπουλος για το ματς της Κυριακής.