Η πρεμιέρα έγινε… φιλικό για τον Παναιγιάλειο

Η πολυπόθητη πρεμιέρα των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, δυστυχώς, παρατείνεται (εκτός απροόπτου) για μία βδομάδα. Η απαραίτητη έκδοση άδειας τέλεσης αγώνων στα γήπεδα που θα γίνουν παιχνίδια ερασιτεχνικών προταθλημάτων, αποδείχτηκε χρονικά ανυπέρβλητη με αποτέλεσμα η Εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας να αποφασίσει την αναβολή της έναρξης των πρωταθλημάτων.

Συγκεκριμένα μετά από επικοινωνία που είχε η ΕΠΣ Αχαΐας με τους αρμόδιους υπαλλήλους της Περιφέρειας (είναι η αρμόδια αρχή για την έκδοση αδειών), ενημερώθηκαν ότι δεν ήταν δυνατό να εκδοθούν όλες οι άδειες μέχρι την Πέμπτη παρότι κάποια σωματεία -μεταξύ αυτών και ο Παναιγιάλειος- είχαν ήδη φροντίσει να λάβουν τις εν λόγω άδειες τέλεσης αγώνων.

Αυτή η εξέλιξη, όπως ήταν φυσικό, ανάγκασε εκ νέου τις ομάδες να διαφοροποιήσουν το πρόγραμμα τους και να αναγκαστούν να κλείσουν και πάλι φιλικά προκειμένου να διατηρήσουν τους ποδοσφαιριστές τους σε αγωνιστική ετοιμότητα. Κάτι ανάλογο έπραξε και η Αιγιώτικη ομάδα, προγραμματίζοντας εντόςέδρας φιλικό με αντίπαλο την Νίκη Προαστείου, το Σάββατο (29/10 – 16:00) στο δημοτικό στάδιο Αιγίου.

Ο Φίλιππας Σχοινάς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών, με εξαίρεση τον Ανδρέα Τσεκούρα που συνεχίζει να είναι εκτός προπονήσεων λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς.