Η πρεμιέρα δείχνει Βιγιαρεάλ

Μάθε τα πάντα για την παμεστοιχημα

Μόνο το Ελληνικό λείπει από τα πρωταθλήματα της Ευρώπης, ώστε το κουπόνι μας να πάρει και πάλι την κανονική του μορφή τα Σαββατοκύριακα. Με τη σέντρα στην Ιταλία, οι επιλογές μας μεγαλώνουν, αλλά όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις στη στήλη, δύσκολα θα βρούμε κάποιο σημείο σε πρεμιέρες.

Για το λόγο αυτό, στρεφόμαστε σε ένα πρωτάθλημα που ξεκίνησε και έχουμε μια πρώτη εικόνα. Στην Ισπανία, λοιπόν, η Εσπανιόλ παίζει το πρώτο της ματς εντός έδρας μετά την επιστροφή της στη Λα Λίγκα, υποδεχόμενη τη Βιγιαρεάλ.

Εσπανιόλ: Αρκετά αμυντικογενής, δυνατή αλλά και τυχερή ήταν η Εσπανιόλ στη Παμπλόνα, στην πρεμιέρα της στην Πριμέρα, μετά και την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία. Οι Καταλανοί γλίτωσαν αρκετές φορές κόντρα στην Οσασούνα, με το 0-0 να αδικεί τους Βάσκους, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η Εσπανιόλ έδειξε πως χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμα, κυρίως στη δημιουργία φάσεων, ώστε να μπορέσει να προσαρμοστεί γρήγορα στο νέο περιβάλλον, μιας και οι ομάδες στη Λα Λίγκα δεν έχουν σχέση με αυτές στη Σεγούντα. Κόντρα στη Βιγιαρεάλ, δύσκολα θα αλλάξει η εικόνα της ομάδας από τη Βαρκελώνη, που θα προσπαθήσει με τον κόσμο της για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Βιγιαρεάλ: Μετά την απώλεια του Σούπερ Καπ Ευρώπης, η Βιγιαρεάλ όσο κουρασμένη και αν ήταν, όφειλε να τα δώσει όλα κόντρα στη Γρανάδα για να ξεκινήσει με το δεξί το πρωτάθλημα. Τα «υποβρύχια» έκαναν μια αρκετά καλή εμφάνιση, δημιούργησαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες, όμως το 0-0 ήταν αυτό που «σφράγισε» το ματς. Κόντρα στην Εσπανιόλ, η ομάδα του Ουνάι Έμερι θα είναι πιο έτοιμη, πιο ξεκούραστη και θα ταξιδέψει στη γειτονική Βαρκελώνη με στόχο να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Οι γνωστοί Παρέχο και Τσουκουέζε παραμένουν εκτός, όμως όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παρότι είναι πολύ νωρίς ακόμα, μπορούμε να πούμε με περισσή σιγουριά πως η Εσπανιόλ θα είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή. Η Βιγιαρεάλ ανήκει στις τοπ 6-7 ομάδες, έχει τη δυναμική να φύγει με το διπλό από τη Βαρκελώνη, το οποίο τιμάται στο 2.35 από τη Novibet.

Δωρεάν προγνωστικά Άρχοντας σε νόμιμες Στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)