Η Προοδευτική στο δρόμο της Παναχαϊκής

Στο φινάλε της Γ’ Εθνικής στον έκτο όμιλο, η Προοδευτική και ο Πανελευσινιακός αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1, αλλά το «Χ» βόλευε την ομάδα του Κορυδαλλού και πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου. Οι «σταχυοφόροι» στάθηκαν εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα προηγήθηκαν στο σκορ, αλλά οι φιλοξενούμενοι πήραν αυτό που ήθελαν και έκοψαν αυτοί πρώτοι το νήμα του τερματισμού.

Στο 15’ ο Λάμπρου επιχείρησε σέντρα, όμως αιφνιδιάστηκε ο Χαλκίδης και η μπάλα κατάληξε στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει έτσι το 0-1. Οι «βυσσινί» ισοφάρισαν στο 45’ με πλασέ του Κρητικού και θα βρεθούν στο δρόμο της Παναχαϊκής για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2.

Συνθέσεις:

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Χαλκίδης, Αλεξίου, Παρασκευόπουλος (65’ Δημακάκος), Πατσατζόγλου, Βοσνακίδης, Μεγαρίτης, Ποτουρίδης, Μακρυγιάννης (72’ Μακρίδης), Κρητικός, Θεοδωρίδης (82’ Τσιάβος), Κυριαζής (82’ Νάστος).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Γκλώτσος, Μανδαμαδιώτης, Λάμπρου, Συριόπουλος, Παπατζίκος, Λώλος (61’ Λαζαρίδης), Αντωνακόπουλος, Μπούση, Σεκούμπα (84′ Βαγγέλι), Ερρέρα (79’ Τσακίρης), Μουσκάι (61’ Κατίδης).