Η πρόκληση της επόμενης φάσης

Φουριόζα… έχει μπει στις επίσημες υποχρεώσεις της για τη νέα σεζόν η Παναχαϊκή, που έπειτα από τον Φωστήρα Ταύρου άφησε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ελλάδας και τον Αίαντα Σαλαμίνας.

Η πρόκριση στο πρώτο ματς απέναντι στον ιστορικό σύλλογο του Ταύρου ήρθε με ανατροπή, ενώ απέναντι στην ιστορική ομάδα του Αίαντα τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά στο παρά… τρία ήρθαν τα γκολ πρόκρισης.

Το σύνολο του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς συνεχίζει το όμορφο ταξίδι του στο Κύπελλο Ελλάδας και πλέον αναμένει με αγωνία την κλήρωση για τη γ’ φάση, όπου υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αντιμετωπίσει ομάδα της Super League 2.

Ωστόσο υπάρχει πιθανότητα ο αντίπαλος ξανά να είναι Γ’ Εθνικής, κάτι που εύχεται ο προπονητής της πατρινής ομάδας, για να “τεστάρει” ξανά δυνάμεις κόντρα σε ομάδα ίδιας κατηγορίας και – γιατί όχι – να παρατείνει για ακόμη έναν γύρο την παρουσία της στη διοργάνωση. Θυμίζουμε το προσεχές Σάββατο (18/9 – 16:00) η Παναχαϊκή θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τον Παναγρινιακό στο αθλητικό κέντρο Emileon.

To εισιτήριο για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος σφράγισαν 20 ομάδες από την Γ΄Εθνική κατηγορία που θα μπουν στην κληρωτίδα για την επόμενη φάση του θεσμού μαζί με τις ομάδες από την Super League 2 που θα μπουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Από τη Γ΄ Εθνική είναι οι εξής:

Ηλιούπολη, ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, ΠΑΟ Ρουφ, Άγιος Νικόλαος, ΦΣ Κοζάνη, Εθνικός Σοχού, ΠΟ Φήκης, Άρης Σούδας, Προοδευτική, Παναχαϊκή, Εδεσσαϊκός, Ποσειδώνας Μηχανιώνας, Εθνικός, Γιούχτας, Νέα Αρτάκη, ΑΕ Λευκίμμης, Παναγρινιακός, ΑΟ Υπάτου, Θησέας Αγριάς και Διαγόρας Βραχνέικων.