Η πρόσφατη φιλική συνάντηση της Παναχαϊκής με την Α.Ε. Καραϊσκάκης (vid)

Πηγή: trikalasportiva.gr

Η Παναχαϊκή την προσεχή Τετάρτη θα υποδεχτεί την Α.Ε. Καραϊσκάκης για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2 θέλοντας να συνεχίσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Παναχαϊκή και Α.Ε. Καραϊσκάκης το καλοκαίρι στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους έδωσαν φιλικό αγώνα στην Αγυιά.

Οι «κοκκινόμαυροι» με ένα ξέσπασμα στο ξεκίνημα του β’ μέρους (47′ Κουσκουνάς, 49′ Σταμόπουλος) είχαν επικράτήσει με 2-0 της ομάδας από την Άρτα.  Βέβαια από τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά και στις δύο ομάδες. Η κυριότερη αλλαγή, η αποχώρηση Ελευθερόπουλου και ο ερχομός Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής.

Συνθέσεις:

Παναχαϊκή (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κολοβούρης (46′ Σούλης), Πάνος, Σταμόπουλος, Λαρέα (60′ Πατάπης), Μαρκοπουλιώτης,, Μουστακόπουλος. Ανάκογλου (86′ Παπαχρονόπουλος), Μασούρας (46′ Μπάτροβιτς), Τσερούτι (71′ Σκεπετάρης), Κουσκουνάς (60′ Παπαδόπουλος), Αραβίδης.

Α.Ε. Καραϊσκάκης: Σοϊλεμεζόγλου, Παπανίκου, Ταμπάς (88′ Φετεινίδης), Γιαννιώτης, Ιπερέν, Χατζηδίμπας (33′ Κορέλας-88’Ν’Γκομπά), Ναζίμ (55′ Ρουμπανγκούκα), Νταλακούρας, Τσούτσης (60′ Δερμιτζάκης), Γαλεάδης, Μαραθωνίτης (65′ Δεινόπαππας).

Δείτε μέσα από την κάμερα του Panachaiki TV τα γκολ του Νίκου Κουσκουνά και του Τζέιμς Σταμόπουλου που έδωσαν στην ομάδα της Πάτρας τη νίκη με 2-0 επί του Καραϊσκάκη: