Η στιγμή που “πάγωσε” το Παπαχαραλάμπειο

Τέλος καλό όλα καλά!!!

Ο Θοδωρής είναι καλά αυτό είναι που έχει σημασία!

Όμως η στιγμή που ξάπλωσε στον αγωνιστικό χώρο ήταν μια στιγμή που πάγωσε ολόκληρο το γήπεδο και ιδιαίτερα την ώρα που είδαμε τον αυτόματο απινιδωτή να φτάνει στο κέντρο του γηπέδου από τον άνθρωπο της ασφάλειας του Παπαχαραλαμπείου σταδίου έστω κι αν πήγε προληπτικά χωρίς να χρησιμοποιηθεί.

Η ετοιμότητα του γιατρού του αγώνα Ζήση Παπαζήση , η βοήθεια των ανθρώπων των δύο ομάδων , η άμεση κινητοποίηση των ανθρώπων του Ναυπακτιακού , η άμεση κινητοποίηση του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον Θοδωρή και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα με τους φιλάθλους και τους ποδοσφαιριστές να χειροκροτούν κατά την έξοδο του ασθενοφόρου από το γήπεδο.

Στα αξιοσημείωτα είναι το ανθρώπινο “τοίχος” έστω κι όταν ο εικονολήπτης του Nafpaktia news.gr όταν διαπίστωσε ότι δεν πρόκειται για κάποιο χτύπημα αλλά για αδιαθεσία γύρισε την κάμερα σε άλλη κατεύθυνση δείχνοντας διακριτικά εικόνα από τον αγωνιστικό χώρο.

Πριν λίγο επικοινωνήσαμε και ενημερωθήκαμε για την κατάσταση της υγείας του Θοδωρή Λίτσου και τα νέα είναι καλά. Δεν πρόκειται για καρδιολογικό θέμα αλλά ο πόνος στο στήθος έχει σχέση με ένα χτύπημα που δέχθηκε λίγο νωρίτερα από την μπάλα στο θώρακα και σύμφωνα με την ιατρική ορολογία έπαθε πνευμοθώρακα.

Τι είναι ο πνευμοθόρακας;

O Πνευμοθώρακας είναι η συγκέντρωση αέρα στον πλευριτικό χώρο, μεταξύ πνεύμονος και θωρακικού τοιχώματος και στην περίπτωση του Θοδωρή θα χρειαστεί δύο μέρες νοσηλεία με την ανάλογη θεραπευτική αγωγή.

Ας μην ξαναζήσουμε τέτοια στιγμή σε κανένα γήπεδο και ευχόμαστε υγεία , υγεία υγεία!

ΘΟΔΩΡΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!