Η συνεργασία απέδωσε τους επιθυμητούς καρπούς

Αγγελόπουλος, Γκολφίνος και Φουσέκης. Τρεις Αχαιοί στην ΑΕΚ Β’ στην οποία προπονητής είναι ο γνώριμος στο Αχαϊκό κοινό Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ενώ θα έχουν συμπαίκτη και το πρώην παίκτης της Παναχαϊκής Χρήστο Γιούση.

Οι δύο πρώτοι ήταν μέλη των μικρών ομάδων της Ένωσης, ενώ ο Ανδρέας Φουσέκης ήταν προπονητής φυσικής κατάστασης στην Παναχαϊκή. Ο Αλέξης Γκολφίνος είναι επιθετικός με ημερομηνία γέννησης 24/11/2004. Μετακόμισε στην Ακαδημία της ΑΕΚ από τον Άρη Πατρών το 2020, ξεκινώντας το ποδόσφαιρο στον Αχαϊκό. Πέρσι αγωνίστηκε με την Κ17 της ΑΕΚ.

Έχει ύψος 1,81 και βάρος 79 κιλά. Έχει κλήσεις στην Εθνική U15, ενώ από το περασμένο Απρίλη αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με τη φανέλα της Α.Ε. Μεσολογγίου. Χθες, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής από την Πάτρα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, αντιπροσωπεύοντας πλήρως όσα ακούγονταν για αυτόν.

Βλέπετε το κέρδος που μπορεί να προκύψει από συνεργασίες; Άτλας και Άρης Πατρών συνεργάστηκαν, δόθηκαν δύο παιδιά πέρυσι στους «κιτρινόμαυρους» και φέτος ο ένας έγινε επαγγελματίας. Συν τις άλλοις η ομάδα των Προσφυγικών θα έχει οικονομικά ανταλλάγματα χτίζοντας σχέση συνεργασίας με τους κιτρινόμαυρους.