Θέλει και μπορεί την πρόκριση ο Διαγόρας Βραχνεΐκων, νέα μεταγραφή

Ο Διαγόρας Βραχνεΐκων ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το σημερινό (11/9) παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ερμή Μελιγούς (γήπεδο Βραχνεΐκων, 16.00). Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κύριος Ρούτσης από τη γειτονική ΕΠΣ Κορινθίας, ενώ η γενική τιμή εισόδου έχει οριστεί στα 7 ευρώ.

Μάλιστα, θα τηρηθούν όλα όσα προβλέπονται για την είσοδο φιλάθλων στο γήπεδο με ταυτοπροσωπία και πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης. Παράλληλα, ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του αμυντικού Νίκου Μπάδα που έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στους Βραχνιώτες.

Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής της ομάδας, Ανδρέας Ζήκος, είναι οι εξής: Μπαρδάκης, Μ. Μικές, Μπάδας, Σιδέρης, Σαρρής, Παπαδόπουλος, Λ. Μικές, Σταυρόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Τσεκούρας, Καϊμακάς, Ντούβλης, Γεωργαντόπουλος, Ν. Βλασόπουλος, Θ. Βλασόπουλος, Καραμπούλας, Αποστολόπουλος, Σκεπετάρης, Αλεξανδρής, Αθανασόπουλος.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής του Νίκου Μπάδα:

«Η διοίκηση του Διαγόρα Βραχνεΐκων με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Μπάδα. Ο νεαρός αμυντικός έχει φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα του συλλόγου μας, έχοντας περάσει επίσης από Δία Σαραβαλίου και Κ-20 Παναχαϊκής. Καλωσορίζουμε τον Νίκο στην οικογένεια του Διαγόρα και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας τη νέα περίοδο».