Θέλει να «κλείσει» νικηφόρα τον πρώτο γύρο

Την τελευταία εκτός έδρας αποστολή, για τον πρώτο γύρο, καλείται να φέρει εις πέρας την Κυριακή (29/1 – 15:00) ο Παναιγιάλειος, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστική για τον β΄ όμιλο της Α΄ κατηγορίας.

Η Αιγιώτικη ομάδα -που στην επόμενη και τελευταία αγωνιστική (13η) για τον πρώτο γύρο έχει να κάνει το προγραμματισμένο της ρεπό- θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Αγυιάς τον Πανιώνιο Αχιλλέα, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των βαθμών της νίκης που θα του δώσει τη δυνατότητα να παραμείνει στην πρώτη προνομιούχο δυάδα, στο βαθμολογικό πίνακα του β΄ ομίλου.

Ο «μελανόλευκος» τεχνικός, Θόδωρος Ανδριόπουλος, είχε τη δυνατότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας να δουλέψει με όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, μεταξύ των οποίων ήταν και οι «νέοι» Χρήστος Οικονόμου, Άγγελος Αντύπας και Αλέξανδρος Ζαφειρόπουλος τα δελτία των οποίων έχουν ήδη εκδοθεί.

Αυτό σημαίνει ότι ο Παναιγιάλειος, κόντρα στην πατρινή ομάδα, ενδέχεται να παραταχθεί με κάποιες αλλαγές προσώπων αλλά και αγωνιστικής εικόνας. Οι «μελανόλευκοι», παράλληλα με το «κυνήγι» της νίκης, θέλουν να δείξουν και καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, το οποίο και θα είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που προσπαθεί και κάνει ο Θόδωρος Ανδριόπουλος με τους ποδοσφαιριστές του σε καθημερινή βάση.