Θέλει να κλείσει το ρόστερ της η Παναχαϊκή

Στις 24/8 η Παναχαϊκή θα βρίσκεται στην Πορταριά Πηλίου για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της, μέχρι τότε οι υπεύθυνοι της ομάδας καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Ένας επιθετικός και ένας κεντρικός αμυντικός είναι στις προτεραιότητες των ανθρώπων της Παναχαϊκή, ενώ γίνεται λόγος και για μια ακόμη μεταγραφή, τρεις δηλαδή συνολικά για να κλείσει το ρόστερ.

Στο Πήλιο ο Έλληνας τεχνικός θα προσπαθήσει να περάσει στους ποδοσφαιριστές του τη φιλοσοφία του ενόψει της νέας χρονιάς και εκεί θα μπουν οι βάσεις για το πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα την ερχόμενη περίοδο στη Σούπερ Λίγκα 2.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είναι ικανοποιημένος για τις μεταγραφές που έγιναν και με τους παίκτες που έμειναν από πέρυσι, με δουλειά, υπομονή και στήριξη από τον κόσμο, αναμένεται να δημιουργηθεί όπως όλα δείχνουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Όσον αφορά στα διάφορα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν την απόκτηση του κίπερ Βασίλη Σούλη, δεν επιβεβαιώθηκαν από την ΠΑΕ περί ενδιαφέροντος για τους συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Tα φιλικά στο Πήλιο:

Δευτέρα (24/8) Παναχαϊκή-Ολυμπιακός Βόλου

Πέμπτη (27/8) Παναχαϊκή-Νίκη Βόλου

Κυριακή (30/8) Παναχαϊκή-ΝΠΣ Βόλος

Τετάρτη (2/9) Παναχαϊκή-Τρίκαλα